Maandag 5 juli a.s. extra Algemene Ledenvergadering

Maandag 5 juli a.s. extra Algemene Ledenvergadering

21 juni 2021 20:30


Op de digitale Algemene Ledenvergadering in december hebben we toegezegd om aan het einde van het seizoen een tweede Algemene Ledenvergadering te zullen organiseren waarin we nader ingaan op de (financiële) gevolgen van het coronavirus voor Rolder Boys. Daarnaast hebben we destijds een aantal onderwerpen uitgesteld omdat deze zich minder goed lenen voor digitale behandeling, zoals de bespreking van het nieuwe meerjarenbeleidsplan en de huldiging van de jubilarissen. Door de versoepeling van de coronamaatregelen is het gelukkig weer mogelijk een fysieke vergadering te organiseren.

Graag nodigt het bestuur van de Voetbalvereniging “Rolder Boys” daarom alle leden uit voor een extra Algemene Ledenvergadering op maandag 5 juli 2021, aanvang 20.30 uur bij Grand Café Hofsteenge, Hoofdstraat 23 te Rolde.

De agenda voor deze vergadering is als volgt:

Agenda

1. Opening (bijlage)
2. Ingekomen stukken en mededelingen
3. Vaststellen notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 7 december 2020 (bijlage)

4. Stand van zaken coronavirus

5. Financiën
a. Stand van zaken financiën seizoen 2020-2021

6. Verenigingszaken
a. Evaluatie Meerjarenbeleidsplan 2015-2020
b. Vaststelling Meerjarenbeleidsplan 2021-2026 (bijlage)
c. Afscheid bestuurs- en commissieleden
d. Jubilarissen en onderscheidingen

7. Verkiezing bestuursleden
a. Het bestuur stelt voor Bert Dijkstra te benoemen tot bestuurslid Seniorenzaken in de bestaande vacature.
b. Aftredend en niet herkiesbaar: Jannes Dekker (bestuurslid Sponsorzaken). De positie van bestuurslid Sponsorzaken is vacant, het bestuur voorziet in vervanging totdat in definitieve opvolging is voorzien.

(Tegen)kandidaten kunnen – ondersteund door ten minste drie leden – voor aanvang van de vergadering bij het bestuur worden aangemeld (Artikel 12, lid 2a van de statuten).

8. Rondvraag
9. Sluiting

Graag vragen wij nog uw aandacht voor het volgende:

De vergadering vindt in fysieke vorm plaats. Er gelden echter nog steeds maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. Vanzelfsprekend vragen wij iedereen zich aan de maatregelen te houden. Dit geldt zowel voor de basismaatregelen (regelmatig handen wassen; 1,5 meter afstand houden; bij klachten thuisblijven en laten testen) als voor de maatregelen die gelden in Grand Café Hofsteenge. Volg eventuele instructies van het personeel altijd op.

Zonder tegenbericht rekenen wij op uw komst!

Met vriendelijke groet,
Bestuur v.v. Rolder Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!