Wendeling Tuinen en Dries Rolde nieuwe hoofdsponsoren Rolder Boys

Wendeling Tuinen en Dries Rolde nieuwe hoofdsponsoren Rolder Boys

26 juni 2021 14:15


Met ingang van 1 juli aanstaande zijn Wendeling Tuinen en Dries Rolde de nieuwe hoofdsponsoren van Rolder Boys. De vereniging en de sponsoren hebben overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van drie jaar, met een optie op verlenging met nog eens twee jaar.

Dries Rolde was ook de afgelopen zes jaar hoofdsponsor. Wendeling Tuinen neemt nu het stokje over van de andere hoofdsponsor Allure Energie, dat wel als sponsor aan Rolder Boys verbonden blijft.

Met Dries Rolde en Wendeling Tuinen heeft Rolder Boys de komende jaren twee jeugdvrienden en oud-voetballers als hoofdsponsor. Beide treden niet graag op de voorgrond, maar spelen een zeer belangrijke rol bij de club.

Na vijf jaar pakketsponsor te zijn geweest was de kans om hoofdsponsor te worden voor Wim Wendeling een mogelijkheid om wat extra’s voor Rolder Boys te doen: “In de afgelopen jaren zag ik de naamsbekendheid van mijn bedrijf in Rolde en omgeving groeien. Mijn interesse in de club groeide mee. Van af en toe toeschouwer ben ik er nu zo goed als altijd bij. Ik geniet van de zondagen, het is mooi om tussen de mensen te zijn en onderdeel te zijn van deze club.”

Hetzelfde geldt voor Allard Venekamp van Dries Rolde: “We zijn al langer een bekende naam in de omgeving. De betrokkenheid bij Rolder Boys en de aanspraak langs de lijn zijn aspecten die ik nog steeds waardeer. Het zou mooi zijn als de selectie bovenin weet mee te draaien, de wedstrijden worden spannender als je hoger staat. Een kampioenschap zou geweldig zijn en dan is het mooi meegenomen dat onze naamsbekendheid in de regio verder wordt vergroot.”

Ook Rolder Boys is zeer content met het nieuwe hoofdsponsorduo: “Het is mooi te zien dat twee mensen die al lang bij de club betrokken zijn bereid zijn zich voor langere tijd als hoofdsponsor aan de club te verbinden. In de afgelopen tijd hebben we hier goed overleg over gevoerd en het onderlinge vertrouwen is groot. Dat geeft de club de komende jaren een stabiele basis om verder te werken aan het realiseren van de doelstellingen uit het meerjarenbeleid. We zien dan ook zeer uit naar de samenwerking met beide”, aldus voorzitter Jasper Ottens.

Op een later moment zullen de nieuwe hoofdsponsoren officieel gepresenteerd worden. Ook in de nieuwe presentatiegids zal een interview met beide heren geplaatst worden. Beiden zien in elk geval erg uit naar de eerste wedstrijden in het nieuwe seizoen en naar een normaal sportjaar, waarbij er weer veel publiek aanwezig kan zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!