Laatste kans: Steun Rolder Boys met Rabo ClubSupport!

Laatste kans: Steun Rolder Boys met Rabo ClubSupport!

22 oktober 2021 15:30


Eerder deze maand stuurden wij jullie een bericht over Rabo ClubSupport: een actie van de Rabobank speciaal voor verenigingen, omdat de bank het verenigingsleven een warm hart toedraagt. Tot en met aanstaande zondag (24 oktober) mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe hiervoor stemmen. Iedere stem op onze vereniging is geld waard, dus doe mee!

In de afgelopen jaren deden we als Rolder Boys ook mee en wisten we de meeste stemmen in de regio te krijgen. Daardoor mochten we een bedrag van ruim EUR 2.375 in ontvangst nemen!

Hoe kan ik stemmen?

Stemmen kan door in te loggen in de Rabo Bankieren App of via de website van de Rabobank. Via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kunt u klikken op Rabo ClubSupport. Elk lid van de Rabobank mag drie stemmen verdelen over clubs in de regio.

Om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen hebben we ook uw hulp nodig. Heeft u een rekening bij de Rabobank en bent u lid van de bank? Stem dan ook op Rolder Boys via de website van de Rabobank of via de Rabo Bankieren App. Heeft u wel een rekening, maar bent u geen lid van de Rabobank? Via de app kunt u gratis en eenvoudig lid worden. Meer informatie daarover is te vinden op de website van de Rabobank.

Ons doel

In de afgelopen jaren is er fors geinvesteerd in de accommodatie. Zo is de kantine verbouwd, is er een kunstgrasveld aangelegd en staat er een prachtige tribune op het sportpark. Daar staat tegenover dat de kleedkamers verouderd zijn en daardoor niet meer passen bij de rest van de accommodatie. Daarnaast laat de toegankelijkheid voor mindervaliden te wensen over en bestaat de wens om de kleedkamers te verduurzamen.

De opbrengst vanuit Rabo ClubSupport brengt vernieuwing van de kleedkamers weer een stap dichterbij. Stemmen is een kleine moeite en brengt Rolder Boys een mooie en welkome bijdrage.

Hulp nodig of vragen? Wij horen het graag! Anders alvast bedankt voor uw steun!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!