Help Rolder Boys met Rabo ClubSupport!

Help Rolder Boys met Rabo ClubSupport!

6 september 2022 22:15


Deze week is Rabo ClubSupport van start gegaan: een actie van de Rabobank speciaal voor verenigingen, omdat de bank het verenigingsleven een warm hart toedraagt.

In de afgelopen jaren deden we als vereniging ook mee en met succes! Zo eindigden we vorig jaar als derde (van de 448 deelnemende verenigingen) en werden we tweede binnen de categorie sportverenigingen. Zodoende mochten we ruim EUR 2.175 in ontvangst nemen. Ook dit jaar gaan we uiteraard weer voor een mooie opbrengst!

Daarvoor morgen alle leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe van 12 jaar en ouder tot en met 27 september aanstaande hun stem uitbrengen. Iedere stem op onze vereniging is geld waard, dus doe mee!

Hoe kan ik stemmen?

Stemmen kan door in te loggen in de Rabo Bankieren App of via de website van de Rabobank. Via ‘Service’ en vervolgens ‘ClubSupport’ komt u in de app bij de stempagina. Elk lid van de Rabobank mag drie stemmen verdelen over clubs in de regio. Dit jaar nemen er 453 verenigingen uit onze regio deel.

Om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen hebben we ook uw hulp nodig. Heeft u een rekening bij de Rabobank en bent u lid van de bank? Stem dan ook op Rolder Boys via de website van de Rabobank of via de Rabo Bankieren App. Heeft u wel een rekening, maar bent u geen lid van de Rabobank? Via de app kunt u gratis en eenvoudig lid worden. Meer informatie daarover is te vinden op de website van de Rabobank.

Ons doel

In de afgelopen jaren is er fors geinvesteerd in de accommodatie. Zo is de kantine verbouwd, is er een kunstgrasveld aangelegd en staat er een prachtige tribune op het sportpark. Daar staat tegenover dat de kleedkamers verouderd zijn en daardoor niet meer passen bij de rest van de accommodatie. Daarom willen wij net als vorig jaar de opbrengst van Rabo ClubSupport gebruiken voor het verbouwen en verduurzamen van de kleedkamers.

De opbrengst vanuit Rabo ClubSupport brengt vernieuwing van de kleedkamers weer een stap dichterbij. Stemmen is een kleine moeite en brengt Rolder Boys een mooie en welkome bijdrage.

Hulp nodig of vragen? Wij horen het graag! Anders alvast bedankt voor uw steun!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!