Fijne feestdagen gewenst!

Fijne feestdagen gewenst!

25 december 2022 13:15


De eerste seizoenshelft en daarmee ook kalenderjaar 2022 zijn bijna weer voorbij.

Terugblikkend is het voor onze vereniging een prachtig jaar geweest. Het begon nog moeizaam, omdat we tot en met ver in februari met allerlei coronamaatregelen te maken hadden. Vanaf maart kwam hier gelukkig sterk verbetering in. Er werd weer volop gevoetbald, de kantine mocht weer open en de supporters stonden trouw en terug van weggeweest weer langs de lijn.

Met recht een hoogtepunt was de promotie van ons eerste elftal naar de eerste klasse. Ook bij de jeugd werden er verschillende successen geboekt. De jeugdcommissie hield zich bezig met de KNVB-certificering en het verhogen van de kwaliteit van de jeugdopleiding, ondertussen genoten de drie oudste jeugdteams van een internationaal toernooi in België. In Rolde was er een geslaagde activiteit voor sponsoren en Vrienden van Rolder Boys, die de vereniging ook in coronatijd zijn blijven steunen.

Afgelopen maandagavond hebben we de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehad. Daarin is teruggeblikt op het afgelopen seizoen en vooruitgeblikt naar de toekomst. Een toekomst die weliswaar de nodige uitdagingen kent, met name op het gebied van energie en verduurzaming, maar waarvoor we volop ideeën hebben en aan de slag zijn. Samen komen we verder.

VOOR ONDER DE KERSTBOOM: JAARVERSLAG SEIZOEN 2021–2022

Het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd bij Rolder Boys. Een verslag hiervan is te vinden op de website.
Kijk ook nog eens terug naar alle mooie fotoreportages!

Met al deze mooie dingen kunnen we als vereniging altijd een beroep doen op een grote groep vrijwilligers. Vaste vrijwilligers, die zich week in week uit voor de vereniging inzetten en zorgen dat alles draait en er piekfijn bij ligt. Complimenten daarvoor! Maar ook aan de groep mensen waar we bij drukte een beroep op kunnen doen. Een mooi voorbeeld is de oefenwedstrijd FC Groningen – FC Emmen afgelopen zomer, waarin binnen twee weken ruim 125 mensen op de been werden gebracht die samen ruim 3.000 toeschouwers een mooie voetbalmiddag bezorgden. Daar kunnen we als vereniging alleen maar trots op zijn!

Anders dan de afgelopen twee jaar worden er deze kerstvakantie weer verschillende activiteiten georganiseerd. Afgelopen donderdag organiseerde de Supportersvereniging een goedbezochte sportquiz in de kantine. Aanstaande dinsdag neemt een afvaardiging van het eerste elftal deel aan de voorronde van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi in Hoogeveen. Dat daar weer veel belangstelling voor is, blijkt eruit dat de supportersbus al vol zit! Woensdag en donderdag wordt in de Boerhoorn het Oliebollentoernooi voor de jeugd georganiseerd. En op zondag 8 januari a.s. staat de jaarlijkse Snertwandeltocht weer op het programma, waarvoor alle leden, supporters, sponsoren en ieder ander die Rolder Boys een warm hart toedraagt van harte uitgenodigd is. Graag tot dan!

We wensen u in elk geval fijne kerstdagen, een mooie jaarwisseling en een gezond 2023 toe.

Bestuur v.v. Rolder Boys

ACTIVITEITENPROGRAMMA KERSTVAKANTIE
27-12 Protos Weeringtoernooi (voorronde)
28-12 Oliebollentoernooi JO8 t/m JO13, JO17 & JO19
29-12 Oliebollentoernooi JO14 & JO15
30-12 Protos Weeringtoernooi (eventuele kwartfinale)
08-01 Snertwandeltocht

Kijk op www.rolderboys.nl voor het volledige programma
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!