Steun Rolder Boys met Rabo ClubSupport!

Steun Rolder Boys met Rabo ClubSupport!

6 september 2023 23:30


Beste leden, ouders van jeugdleden, sponsoren en supporters,

Deze week is Rabo ClubSupport van start gegaan: een actie van de Rabobank speciaal voor verenigingen, omdat de bank het verenigingsleven een warm hart toedraagt.

In de afgelopen jaren deden we als vereniging ook mee en met succes! Vorig jaar mochten we ruim 1.825 euro in ontvangst nemen. Ook dit jaar gaan we uiteraard weer voor een mooie opbrengst!

Alle leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe tot en met 26 september aanstaande hun stem uitbrengen. Iedere stem op onze vereniging is geld waard, dus doe mee!

Hoe kan ik stemmen?

Stemmen kan door in te loggen in de Rabo Bankieren App of via de website van de Rabobank. Via ‘Service’ en vervolgens ‘ClubSupport stemmen’ komt u in de app bij de stempagina. Elk lid van de Rabobank mag drie stemmen verdelen over clubs in de regio.

Om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen hebben we ook uw hulp nodig. Heeft u een rekening bij de Rabobank en bent u lid van de bank? Stem dan ook op Rolder Boys via de website van de Rabobank of via de Rabo Bankieren App.

Heeft u wel een rekening, maar bent u geen lid van de Rabobank? Via de app kunt u gratis en eenvoudig lid worden. Meer informatie daarover is te vinden op de website van de Rabobank.

Ons doel

In de afgelopen jaren is er fors geinvesteerd in de accommodatie. Zo is de kantine verbouwd, is er een kunstgrasveld aangelegd en staat er een prachtige tribune op het sportpark. Daar staat tegenover dat de kleedkamers verouderd zijn en daardoor niet meer passen bij de rest van de accommodatie. Daarom willen wij net als vorig jaar de opbrengst van Rabo ClubSupport gebruiken voor het verbouwen en verduurzamen van de kleedkamers.

Stemmen is een kleine moeite en brengt Rolder Boys een mooie en welkome bijdrage.

Hulp nodig of vragen? Wij horen het graag! Anders alvast bedankt voor uw steun!

Poster_Social_Clubsupport.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!