Welkom bij Voetbalvereniging "Rolder Boys"

Welkom bij Voetbalvereniging "Rolder Boys"

Noorderweer - De weersverwachting van het noorden

Dit waren de meest opvallende momenten van het voetbalweekend

Gisteren om 18:05  Het weekend zit er weer op en daarom is het op voetbalgebied wat rustiger geworden. Er vonden dit voetbalweekend flink wat opvallende dingen plaats tijdens de voetbalwedstrijden. Denk maar eens aan de discutabele beslissing van PSV - Ajax en een uitzinnige keeper van Burkina Faso. We hebben de meest memorabele momenten op een rij gezet. meer »


Deze interlands helpen je door de werkweek heen

Gisteren om 11:00  Het weekend zit er alweer op en dus zijn de meeste voetballiefhebbers weer hard aan het werk. Voor de iedere werknemer is de maandag een zware dag, daarom zorgt ELF Voetbal voor wat licht en zetten wij de mooiste voetbalwedstrijden van deze werkweek op een rij. Dat zijn in dit geval allemaal interlands, omdat het clubvoetbal de komende weken (in de topcompetities) stil ligt.  meer »


Haaland dringt top tien ESM Gouden Schoen binnen

Gisteren om 10:00  Volop wedstrijden afgelopen weekend in Europa. In alle competities zowel groot als klein stond een volledige speeldag op het programma. Maar de topscorers kropen in hun schulp. Slechts wijzigingen in de kantlijn deze week. In de top tien slechts een verandering. Erling Braut Haaland is nieuw. meer »


Samenvatting PSV - Ajax (1-2)

Gisteren om 9:22  Ajax heeft de topper met PSV weten te winnen. De Amsterdammers maakten een kwartier voor tijd een discutabel doelpunt via Noussair Mazraoui en dat bleek het winnende doelpunt. Er heerste veel twijfel of de bal via Daley Blind over de zijlijn was gegaan, maar de VAR kon het niet bewijzen en daardoor won Ajax de wedstrijd.  meer »


Dit zijn de opties voor de gratis vertrekkende Noussair Mazraoui

23 januari 2022 20:53  Redelijk verrassend brak Noussair Mazraoui door in het eerste elftal van Ajax. Mazraoui was in de jeugdopleiding nooit het grootste talent, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself. Een miljoenenbedrag zal hij echter niet opleveren. Noussair Mazraoui gaat Ajax transfervrij verlaten. Dit zijn de mogelijkheden. meer »


Deze Eredivisieclubs krijgen de meeste en minste strafschoppen mee

23 januari 2022 13:00  Welke Eredivisieploegen kregen het vaakst een strafschop van de scheidsrechter? En welke ploegen hadden een stuk minder geluk? Data van CIES Football Observatory geeft alle strafschopstatistieken vanaf het seizoen 2018/2019. Deze Eredivisieclubs, die in alle seizoenen actief waren sinds 2018/2019, kregen de meeste penalty's mee. meer »


Dit zijn de grootste talenten bij het ontketende FC Volendam

23 januari 2022 11:09  Het zijn mooie tijden voor de jeugdopleiding van FC Volendam. Vorig seizoen werd jeugdproduct Micky van de Ven voor miljoenen verkocht en ook dit seizoen breekt een aantal jongelingen weer door in het eerste. Met een relatief jonge selectie zit FC Volendam op rozen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg is niet af te stoppen en bouwt de voorsprong op de concurrentie steeds verder uit. ELF Voetbal zette vijf talenten om de gaten te houden voor je op een rij. meer »


Samenvatting Manchester United - West Ham United (1-0)

22 januari 2022 22:00  Zaterdag stond er in de Premier League een prachtige wedstrijd op het programma met Manchester United - West Ham United. Het was een prachtige wedstrijd in de subtop die door de Red Devils in winst werd omgezet. Dat kwam door een doelpunt in extremis van Marcus Rashford. meer »


Meer nieuws

20 januari 2022 19:31 De beste vrije transfers ooit

19 januari 2022 14:15 Waarom Union wel/geen kampioen wordt

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!