Voetbaltechnisch beleidsplan - Rolder Boys

Voetbaltechnisch beleidsplan

Voetbaltechnisch beleidsplan

Halverwege seizoen 2011-2012 heeft het bestuur op voorspraak van de voetbaltechische commissie een voetbaltechnisch beleidsplan vastgesteld voor de periode 2012-2015. De reden voor het samenstellen van een voetbaltechnisch beleidsplan is dat er duidelijk behoefte bestaat aan een goede, duidelijk en herkenbare technische organisatie. Een herkenbaar en aansprekend plan dat door de gehele vereniging wordt gedragen en uitgedragen.

Het is noodzakelijk het voetbaltechnisch beleidsplan jaarlijks te toetsen en aan het eind van ieder seizoen te evalueren met behulp van een sterkte/zwakte analyse. De voetbaltechische commissie zal hier zorg voor dragen. Een ambitieuze vereniging als Rolder Boys, waarin wordt gestreefd naar vooruitgang van het niveau van de individuele jeugdspeler, de senioren en de organisatie, kan niet zonder een technisch beleidsplan.

Met de medewerking van onze huidige en toekomstige trainers, onze kaderleden en overige leden en vrijwilligers hopen wij dat dit beleidsplan in de toekomst zijn vruchten zal blijven afwerpen.

Het voetbaltechnisch beleidsplan bestaat uit twee delen: een organisatorisch gedeelte en een technisch jeugdplan.


Klik hier voor het Voetbaltechnisch Beleidsplan 2012-2015
Klik hier voor het Technisch Jeugdplan 2012-2015
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!