Proeftrainen

Proeftrainen

Proeftrainen

Op dit moment heeft Rolder Boys tien jeugdteams in de leeftijdscategorie JO7 t/m JO12 (kinderen geboren tussen 2012 en 2017) die competitie spelen in verschillende vormen en op verschillende niveaus. Alle teams trainen twee keer per week. De oefeningen zijn afwisselend zodat er zo veel mogelijk (van elkaar) geleerd kan worden. De trainingen worden verzorgd door jeugdtrainers van Rolder Boys.

Trainingstijden
Er wordt elke woensdag en vrijdag getraind op Sportpark Boerbos in Rolde (toegang aan de kant van de zandverstuiving) en de trainingstijden zijn als volgt:

  • JO7 traint alleen op vrijdag van 16.00 uur tot 16:45 uur.
  • JO8 t/m JO9 trainen van 17.00 uur tot 18.15 uur.
  • JO10 t/m JO12 trainen van 18.15 uur tot 19.30 uur.

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid van v.v. Rolder Boys en lijkt het je leuk om kennis te maken met de sport en de vereniging? Dan kan er kosteloos een aantal keer meegetraind worden (eerst kijken kan natuurlijk ook!). Neem dan vooraf contact op met Hoofd Jeugdopleiding Max de Vries (contactgegevens onderaan deze pagina).

Wil je ook graag competitiewedstrijden spelen, dan moet je lid zijn van onze vereniging. Aanmelden als lid van Rolder Boys kan door hier te klikken. Informatie over de contributie is hier te vinden. Onze sponsoren zorgen voor de shirts, broekjes en sokken die je nodig hebt voor het spelen van de competitiewedstrijden. Deze hoef je dus niet zelf aan te schaffen.

Kabouters
Rolder Boys geeft ook training aan 'kabouters'. Dit is op een speelse manier kennis maken met voetbal voor kinderen van 5 jaar en jonger. Klik hier voor meer informatie.

Vragen?
Voor eventuele vragen voor- of achteraf kan er contact opgenomen worden met de Hoofd Jeugdopleiding Max de Vries (tel. 06-15330060 of via [email protected]).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!