Voetbalschool

Voetbalschool

De Voetbalschool

Op dit moment heeft Rolder Boys negen jeugdteams in de leeftijdscategorie JO7 t/m JO11 (kinderen geboren tussen 2011 en 2015) die competitie spelen in verschillende vormen en op verschillende niveaus. Naast de training met hun eigen team, trainen zij één keer per week samen met leeftijdsgenootjes op de woensdagmiddag op de Rolder Boys Voetbalschool.

Hoe ziet de Voetbalschool eruit?
Op de Voetbalschool zal er door middel van training in circuitvorm aandacht geschonken worden aan de voetbaltechnische visie van Rolder Boys. Hierbij denkend aan de Coervermethode en de Zeister Visie. De oefeningen zijn afwisselend en er zo veel mogelijk (van elkaar) geleerd kan worden. Het is altijd leuk en gezellig! De trainingen worden verzorgd door jeugdtrainers van Rolder Boys en worden begeleid door Geert van der Velde en Max de Vries, twee bekende gezichten binnen Rolder Boys en beide ervaren trainers.

Trainingstijden
Er wordt elke woensdag getraind op Sportpark Boerbos in Rolde (toegang aan de kant van de zandverstuiving) en de trainingstijden van de voetbalschool zijn als volgt:

  • JO7 t/m JO9 traint van 17.00 uur tot 18.00 uur.
  • JO10 en JO11 trainen van 18.15 uur tot 19.15 uur.

Nog geen lid?
De voetbalschool is ook een activiteit voor kinderen die (nog) geen lid zijn van v.v. Rolder Boys om kennis te maken met de sport en de vereniging. Lijkt je dit leuk dan kan er kosteloos een aantal keer meegetraind worden op de woensdagmiddagen (eerst kijken kan natuurlijk ook!). Wil je ook graag competitiewedstrijden spelen, dan moet je lid zijn van onze vereniging. Aanmelden als lid van Rolder Boys kan door hier te klikken. Informatie over de contributie is hier te vinden. Onze sponsoren zorgen voor de shirts, broekjes en sokken die je nodig hebt voor het spelen van de competitiewedstrijden. Deze hoef je dus niet zelf aan te schaffen.

Kabouters
Rolder Boys geeft ook training aan 'kabouters'. Dit is op een speelse manier kennis maken met voetbal voor kinderen van 5 jaar en jonger. Klik hier voor meer informatie.

Vragen?
Voor eventuele vragen voor- of achteraf kan er contact opgenomen worden met de technisch jeugdcoördinator Max de Vries (tel. 06-15330060 of via jeugdcoordinator@rolderboys.nl).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!