Hoofdsponsoren

Hoofdsponsoren

Dries Rolde B.V. en Allure Energie hoofdsponsoren van Rolder Boys
‘Je kunt heel slim met je energie omgaan!’
‘Zowel thuis als op het veld!’

Sinds het voetbalseizoen 2015-2016 zijn Dries Rolde en Allure Energie hoofdsponsoren van Rolder Boys. Voor ondernemers Allard Venekamp en Peter Herder was het geen moeilijke keuze om onze vereniging een tijd lang te steunen, want beide hebben roots in onze club. Het was echter wel een bijzondere keuze, want ze werken niet alleen samen binnen dit sponsorschap, maar ook daarbuiten. Met name om mensen probleemloos van lagere energielasten én groene energie te laten genieten. Kortom: een transparant en efectief een-tweetje binnen én buiten het veld.

Dries Rolde B.V.
Dries Rolde is een brede specialist op het gebied van installatietechniek die actief is in Drenthe, Groningen en Friesland. Particulieren, bedrijven en organisaties kunnen er terecht voor kleine en grote projecten op het gebied van gas, water, cv, sanitair, dak- en zinkwerken en riolering, maar ook voor zonne-energie, elektra en databekabeling. Dries installeert niet alleen, maar kan ook zorgen voor het periodieke onderhoud van de installaties. De kracht is dat men vele specialismen in huis heeft en dat men heel flexibel is. Dat blijkt uit de praktijk. Zo doet Dries bijvoorbeeld langdurige en grote renovatieprojecten voor woningcorporaties. Maar ze komen bijvoorbeeld ook langs voor een lekkende kraan, het vervangen van een CV-toestel of het aanleggen van een complete badkamer bij een particulier. Indien nodig is men vierentwintig uur per dag beschikbaar. Op de diverse gebieden waarin Dries Rolde gespecialiseerd is, is een hoop gaande. Neem het levensloopbestendig wonen, senioren worden steeds meer gestimuleerd om langer thuis te blijven wonen en vaak wil men dit ook graag zelf. Door het toepassen van nieuwe, slimme voorzieningen op het gebied zorgdomotica of door sanitaire aanpassingen zoals bijvoorbeeld een verhoogd toilet of douchezitje, kunnen senioren of mensen met een beperking veel langer in hun huis blijven wonen. Dat soort projecten doet Dries dus ook, kijkend naar de toekomst. Meer over Dries Rolde vind je op www.driesrolde.nl.

Allure Energie
Als Rolder Boys zijn wij al enkele jaren tevreden met Allure Energie als leverancier van energie voor ons sportpark. Niet alleen door de aantrekkelijke energietarieven, maar ook door de service en het persoonlijke contact met Allure Energie. Allure Energie heeft op dit moment mooie acties voor nieuwe klanten kijk op www.allure-energie.nl voor meer informatie.

Wie is Allure Energie?
Energie met aandacht geleverd en ingekocht.
Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit.

Wij garanderen een persoonlijk aanspreekpunt met de juiste expertise.

Met Allure Energie haal je een krachtige energieleverancier in huis. We komen uit het Noorden en dat is duidelijk te merken. Allure is nuchter, eerlijk en altijd dichtbij. En dichtbij zijn nemen we heel serieus. Je kunt bouwen op onze klantenservice. Onze klantenservice geeft jou de energie die je verdient.

Bij Allure krijg je een persoonlijk aanspreekpunt. Jouw servicemedewerker beschikt over de juiste kennis. Je hebt altijd direct de juiste persoon aan de lijn. Wel zo efficiënt.

Allure geeft energie. We geven energie door iets extra’s te doen voor de mensen om ons heen. Een klein gebaar kan zorgen voor een glimlach of een blij gevoel. Dat vinden wij de mooiste energie. Door onze mentaliteit, een scherp tarief en de beste service hebben we een unieke oplossing voor vastgoed en (groot)zakelijk.

Allure Energie is ambitieus, net als jij
Om onze ambitie waar te maken, zijn we constant op zoek naar innovatie. We verbeteren onze diensten door ze af te stemmen op de vragen en wensen van onze klanten. Ons ‘Mijn Allure’ platform is innovatief. Op dit platform hebben vastgoedondernemers 24/7 inzage in het verbruik van hun panden en worden alle energiekosten op 1 factuur verrekend.

Klanten van Allure omschrijven ons als een betrouwbare partner, die altijd met hen meedenkt en hen zo goed mogelijk bijstaat op het gebied van energie.

Meer over Allure Energie vind je op www.allure-energie.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!