Jannes Dekker stopt als bestuurslid Sponsorzaken

Jannes Dekker stopt als bestuurslid Sponsorzaken

20 juni 2021 17:15


Aan het einde van het seizoen stopt Jannes Dekker als bestuurslid Sponsorzaken van Rolder Boys. Hij heeft deze rol dan acht jaar vervuld. Bij zijn aanstelling in 2013 beschikte Rolder Boys tijdelijk niet over een sponsorcommissie en is er een nieuwe commissie samengesteld met Jannes als voorzitter. Deze commissie is een aantal jaren geleden omgevormd tot de Businessclub zoals we die vandaag de dag kennen.

In de afgelopen jaren zijn er mooie stappen gezet. Het aantal sponsoren is behoorlijk toegenomen, enerzijds doordat er nieuwe sponsoren zijn aangetrokken en anderzijds doordat we de bestaande sponsoren hebben kunnen behouden. Daardoor hebben we meer financiƫle middelen dan in het verleden en kunnen we onze leden beter bedienen tegen een zo laag mogelijke contributie. Hier zijn we als vereniging dan ook zeer tevreden over.

Op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zal Jannes zijn taken als bestuurslid neerleggen. Het bestuur en de Businessclub gaan in de komende periode samen op zoek naar een geschikte opvolger voor deze functie. We willen Jannes in elk geval ook via deze weg bedanken voor zijn inzet voor Rolder Boys in de afgelopen jaren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!