Fotoreportages

Fotoreportages

Op deze pagina bevinden zich de artikelen waar fotoreportages bijgevoegd zijn. Wilt u nog een keer terugblikken op een "op foto vastgelegde" gebeurtenis? Neem dan een kijkje in onderstaande artikelen. Veel kijkplezier!

Fotoreportage Forward GSAVV - Rolder Boys

14 april 21:45  Gelijkspelen in Groningen voelt toch een beetje als verliezen, jammer! De zonnige dag heeft mogelijk nog wel wat goedgemaakt. Hoe dan ook de fotoreportage van het geheel, zoals inmiddels wel bekend gemaakt door Janny "Dame" Dekker is in volle glorie weer hier terug te zien. meer »


Jeugdige voetbaltalenten Rolder Boys en ACV in actie op Jeugdstadion

13 april 20:15  Janny Dekker was zaterdagmorgen aanwezig om foto's te maken van een reeks wedstrijden gepland op ons Jeugdstadion. Was zeker geen verkeerd weer om langs de lijn te staan, tijdens deze zonnige ochtend is er dan ook zo maar een bomvolle map foto's geproduceerd! meer »


Oranje Onder 19 - Litouwen Onder 19 - 4-0

21 maart 21:30  Ongetwijfeld heeft het geweldige gras van Rolder Boys een belangrijke bijdrage geleverd aan de mooie overwinning van dit Oranje Onder 19. Janny Dekker is 3 interlands "On Tour" en heeft voor de liefhebbers hier weer een aantal wedstrijdbeelden geplaatst van deze eerste van drie wedstrijden die op het programma staan. Janny bedankt maar weer voor alle moeite. meer »


Rolder Boys en Oranje - Oranje en Rolder Boys = TopMatch!

19 maart 19:45  Voor de echte liefhebbers, hierbij de foto's van de 2e training van Oranje onder 19 op het Rolder Boys hoofdveld van Sportpark Boerbos. Zoals u gewend bent zijn de foto's gemaakt door onze hoffotograaf Janny Dekker, die met perskaart en fototoestel paraat, vandaag opnieuw aanwezig was om deze reeks bij elkaar te schieten. meer »


Trainingskamp Oranje Onder 19 bij Rolder Boys van start!

18 maart 19:30  De kop is er af! Oranje Onder 19 werkte zich in het zweet tijdens de eerste (zonnige) training van deze week voor het Elitetoernooi met daarin wedstrijden tegen België, Frankrijk en Litouwen. Ons Sportpark Boerbos lag er weer tiptop bij!meer »


Fotoreportage Rolder Boys - HOVC

10 maart 20:15  Nagenieten van een mooie overwinning, dat kan omdat Janny Dekker weer legio momenten voor het nageslacht heeft vastgelegd in de volgende fotoreportage! meer »


Fotoreportage Valthermond - Rolder Boys

3 maart 20:45  Ook in Valthermond mooi lente weer, laagstaande zon waar menigeen toch wel last van had, maar als mooi eindresultaat winst! Janny Dekker was vanwege de zon ook aan het worstelen met de beste invalshoek om de thuisblijvers toch van mooie beelden te voorzien. meer »


Fotoreportage Rolder Boys - Oldeholtpade

11 februari 21:15  Bij de thuiswedstrijd van Rolder Boys tegen Oldeholtpade was Janny Dekker natuurlijk ook aanwezig. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!