Bestellen trainingspakken jeugdleden Rolder Boys

Bestellen trainingspakken jeugdleden Rolder Boys

Als club hechten we veel waarde aan een verzorgde uitstraling, daarbij past representatieve en uniforme kleding.

Onze jeugdteams spelen dan ook in gesponsorde en kwalitatief goede wedstrijdshirts. Deze wedstrijdshirts worden uiteraard door ons als club geregeld. Daarnaast is er voor de jeugdleden ook de mogelijkheid om zelf clubkleding te bestellen. Een goed voorbeeld daarvan zijn de Rolder Boys trainingspakken. Dit zijn trainingspakken met Rolder Boys logo en waar desgewenst een naam, initialen of nummer op gedrukt kan worden. Deze trainingspakken zorgen uiteraard voor een herkenbare en verzorgde uitstraling. Ook levert dit een positieve bijdrage aan het teamgevoel.

trainingsjack.pngAl enige tijd is het mogelijk om zelf via de website van Rolder Boys clubkleding te bestellen. Naast de trainingspakken kunnen leden hier ook andere clubartikelen bestellen. Deze kleding kan via onze website rechtstreeks besteld worden bij leverancier Muta. De kosten van deze kleding zijn voor de jeugdleden zelf.

Wij merken de laatste tijd dat niet iedereen bekend is met de mogelijkheid om op deze manier clubkleding te bestellen. Graag willen we via dit bericht hier meer bekendheid aan geven en onze leden hierbij ondersteunen. Daarnaast zorgt een centrale bestelling ervoor dat we maar één keer verzendkosten hoeven te betalen.

trainingsbroek.pngAls club gaan we twee keer in het jaar een moment aanbieden waarbij eenieder zijn of haar bestelling aan ons kan doorgeven.

Met onderstaand formulier kan een bestelling worden geplaatst. Zodra de kleding binnen is zal hier z.s.m. over worden gecommuniceerd.

De bestelperiode loopt tot 10 juni 2024. Dit is ruim voor de zomervakantie zodat de kleding binnen is voor de start van het nieuwe voetbalseizoen. Voor eventuele vragen kan er contact worden opgenomen met Gerben Smit of Pieter Suurd vanuit de jeugdcommissie.

Bestelformulier trainingspakken jeugdleden Rolder Boys

Dit formulier blijft nog geldig tot maandag, 10 juni 2024

Het is mogelijk om een naam, nummer of initialen op het trainingsjack te drukken. De eventuele bedrukking komt op de rechterborst.

Het is mogelijk om een naam, nummer of initialen op de trainingsbroek te drukken. De eventuele bedrukking komt op het rechterbeen, onder het Rolder Boys logo.

€ 0,00


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!