Gezamenlijke jaarafsluiting 2019 met Sportquiz

Gezamenlijke jaarafsluiting 2019 met Sportquiz

4 december 2019 11:00


Als afsluiting van de eerste seizoenshelft organiseert de Supportersvereniging donderdag 19 december a.s. een leuke Sportquiz voor voetballers, vrijwilligers, supporters, sponsoren, trainers en leiders, andere leden, donateurs, seizoenkaarthouders en ieder ander die bij Rolder Boys betrokken is. Traditioneel vindt deze sportquiz plaats op de laatste trainingsavond voor de winterstop. Tien ronden met ruim honderd vragen, foto’s, video en geluidsfragmenten over lokaal, nationaal, internationaal voetbal, bijzondere sportgebeurtenissen en uiteraard onze eigen vereniging Rolder Boys komt uitgebreid aan bod. Het geheel zal ondersteund worden middels een groot scherm. Er wordt gespeeld in teams van 5 personen (door loting op de avond zelf bepaald) Het is alweer de dertiende editie van de Rolder Boys sportquiz (voorheen voetbalquiz), ontstaan door het idee van een (oud-)trainer in samenwerking met de eerste selectie.

De quiz was in de beginjaren bedoeld voor spelers uit de selectie als afsluiting van de eerste seizoenshelft. De quizvragen werden in die tijd ook ervaren als behoorlijk pittig maar uiteindelijk werd het totaalgebeuren als een zeer gezellige afsluiting gezien en daar gaat het in principe om.

Inmiddels, na enkele jaren maakt de huidige sportquiz deel uit van de activiteitenkalender van de supportersvereniging. Daarbij zijn enkele wijzigingen doorgevoerd: de deelname is uitgebreid naar al onze leden, spelende en niet-spelende leden. Dit wordt ook bijzonder gewaardeerd gezien de opkomst en de vele vragen wat de datum is voor de quizavond. De quizvragen zijn uitgebreid met foto’s, video en geluidsfragmenten en worden gepresenteerd op groot scherm. Daarbij worden er altijd groepjes gevormd op basis van loting, alleen sta je er dus nooit voor. Naast de voetbalvragen wordt er ook aandacht besteed aan andere sporten en niet geheel onbelangrijk is om te melden dat de meeste quizvragen door eenieder beantwoord kunnen worden.

Tradities moeten blijven bestaan en daarom zal de jaarlijkse sportquiz altijd worden georganiseerd op de laatste trainingsavond van het seizoen. Traditiegetrouw zal de selectie en technische staf aanwezig zijn en zij wensen net als wij dat er velen deze avond zullen aanschuiven zodat wij met zijn allen het jaar 2019 gezellig en gezamenlijk kunnen afsluiten.

Kan u om wat voor reden niet deelnemen aan de quiz maar wilt u wel meegenieten van deze gezellige afsluiting dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Voor deelname wordt slechts € 10,00 per persoon gevraagd. Dit is inclusief consumpties en hapjes gedurende de gehele avond.

Een leuke afsluiting van alweer de eerste seizoenshelft én 2019 voor eenieder die onze vereniging een warm hart toedraagt. De avond begint om 20.00 uur en opgave is niet noodzakelijk. Gehoopt wordt op een grote deelname en bovenal een gezellige avond!

LET OP: Gezien de enorme belangstelling vorig jaar is het advies om op tijd aanwezig te zijn aangezien wij klokslag 20.00 uur gaan starten met de sportquiz!

Supportersvereniging vv Rolder Boys
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!