Word lid

Word lid

Welkom bij Rolder Boys!

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als lid van onze vereniging. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier zal de ledenadministratie contact met u opnemen ter bevestiging. U wordt daarnaast verzocht een machtiging voor de automatische incasso af te geven. Daarvoor kunt u bijgaand formulier gebruiken. Het is mogelijk het formulier in te scannen en bij deze digitale aanmelding te voegen of deze op te sturen naar v.v. Rolder Boys, Postbus 4, 9450 AA Rolde. Alvast dank voor de medewerking!

Aanmelden als lid

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Op welke wijze wilt u zich inschrijven?

Voor spelende leden is het hebben van een digitale spelerspas verplicht. Daarom moet een pasfoto in de ledenadministratie worden opgenomen. Het is mogelijk deze pasfoto digitaal bij te voegen.
Kies bestandWijzigVerwijder
Op grond van het lidmaatschap van Rolder Boys wordt/bent u automatisch lid van de KNVB.

Bent u al eerder lid geweest van de KNVB? Dan vragen wij u onderstaand uw relatienummer vermelden. Indien u dit niet weet, graag de vereniging vermelden waar u het laatst lid was.
Voor € 10,00 per jaar bent u lid van onze supportersvereniging. Wilt u zich hiervoor aanmelden?
Financiële gegevens
LET OP: Om een machtiging af te kunnen geven voor automatische incasso, moet een machtigingsformulier worden ondertekend. Het is mogelijk het formulier in te scannen en bij te voegen of op te sturen naar v.v. Rolder Boys, Postbus 4, 9450 AA Rolde.
Kies bestandWijzigVerwijder
Bij Rolder Boys levert iedereen een bijdrage aan de vereniging. Alle spelende seniorenleden en ouders van jeugdleden worden ingepland voor kantinediensten. Indien u bereid bent nog iets extra's voor de vereniging te doen kunt u dat onderstaand aangeven. Wij waarderen dit zeer en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming [AVG] heeft Rolder Boys een privacybeleid vastgesteld. Dit privacybeleid richt zich in het bijzonder op de verwerking van persoonsgegevens (de manier waarop de vereniging omgaat met de persoonsgegevens die zij verkrijgt, verzamelt en opslaat), waaronder de door u op dit aanmeldingsformulier ingevulde gegevens. Bent u bekend en akkoord met het privacybeleid van de vereniging (zie Vereniging -> Verenigingsbeleid -> Privacybeleid)?
Heeft u nog vragen/opmerkingen?


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!