Word supporter

Word supporter

Welkom bij Rolder Boys!

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als donateur, seizoenkaarthouder of supporter van onze vereniging. Na ontvangst van het formulier zal de ledenadministratie contact met u opnemen ter bevestiging. U wordt daarnaast verzocht een machtiging voor de automatische incasso af te geven. Daarvoor kunt u bijgaand formulier gebruiken. Het is mogelijk het formulier in te scannen en bij deze digitale aanmelding te voegen of deze op te sturen naar v.v. Rolder Boys, Postbus 4, 9450 AA Rolde. Alvast dank voor de medewerking!

Aanmelden donateur, seizoenkaarthouder, supportersvereniging

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Vink één of meerdere keuzes aan.

Financiële gegevens
LET OP: Om een machtiging af te kunnen geven voor automatische incasso, moet een machtigingsformulier worden ondertekend. Het is mogelijk het formulier in te scannen en bij te voegen of op te sturen naar v.v. Rolder Boys, Postbus 4, 9450 AA Rolde.
Kies bestandWijzigVerwijder

In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming [AVG] heeft Rolder Boys een privacybeleid vastgesteld. Dit privacybeleid richt zich in het bijzonder op de verwerking van persoonsgegevens (de manier waarop de vereniging omgaat met de persoonsgegevens die zij verkrijgt, verzamelt en opslaat), waaronder de door u op dit aanmeldingsformulier ingevulde gegevens. Bent u bekend en akkoord met het privacybeleid van de vereniging (zie Vereniging -> Verenigingsbeleid -> Privacybeleid)?

Heeft u nog vragen/opmerkingen?


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!