Penaltybokaal - Rolder Boys

Penaltybokaal

Penaltybokaal

Met ingang van seizoen 2023/2024 is Sipma Transport sponsor van de penaltybokaal bij de jeugd van Rolder Boys.

Bij de Sipma Transport penaltybokaal strijden de JO13- en JO14-spelers (die nog niet eerder meegedaan hebben) gedurende het seizoen onderling om wie de beste penaltyspecialist is en de meeste penalty’s benut.
De penalty's worden genomen in de rust van de wedstrijd van het eerste elftal op de reservekeeper.
Aan het eind van het seizoen is de finale met de spelers die de meeste doelpunten hebben gemaakt.

De ingedeelde spelers wordt gevraagd om uiterlijk vijf minuten voor het rustsignaal (14.40 uur) aanwezig te zijn, waar zij worden opgevangen door een lid van de jeugdcommissie. Denk eraan dat je voetbalschoenen en sportieve kleding draagt!

Sipma Transport Penaltybokaal 2023-2024 tweede ronde

25 oktober 9:15  Komende zondag, tijdens de rust van Rolder Boys 1 tegen Helpman 1, de tweede ronde van de Sipma Transport Penaltybokaal 2023-2024. De volgende 5 spelers zijn uitgenodigd om elk 5 penalty's op de reservekeeper van Rolder Boys 1 te nemen: Wout Koerts - Martijn Schut - Bas Speelman - Ruben Stoffers - Liam Weersing meer »


Uitnodiging spelers Sipma Transport penaltybokaal

5 oktober 18:00  De eerste ronde van deze penaltybokaal gaat zondag 8 oktober van start! Onderstaande spelers mogen als eerste de reservekeeper van het eerste elftal flink op de proef stellen. Stefan Berghuis - Femke Brinkman - Rick Franke - Djevano Kemker - Daisy Nutbeijmeer »


Sipma Transport Penaltybokaal 2023/2024

27 september 22:30  Bij de Sipma Transport Penaltybokaal strijden de JO13- en JO14-spelers (die nog niet eerder meegedaan hebben) gedurende het seizoen, om wie de penaltyspecialist van deze leeftijd is. De penalty's worden genomen in de rust van de wedstrijd van het eerste elftal, op de reservekeeper. Elke speler neemt 5 penalty’s en tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen is de finale met de spelers die de meeste doelpunten hebben gemaakt.meer »


Sipma Transport, nieuwe “Gouden” sponsor van de penaltybokaal

16 september 20:45  Met ingang van seizoen 2023/2024 is Sipma Transport sponsor van de penaltybokaal bij de jeugd van Rolder Boys. meer »


Keano Jansen winnaar Penaltybokaal

29 mei 22:00  Vandaag vond in de rust bij Rolder Boys - Gruno de finale van de Rabobank Penaltybokaal 2021-2022 plaats. Finalisten Niek de Jong (JO13-1), Styn Jansen (JO13-1), Keano Jansen (JO14-1) en Mads Moerman (JO14-1) namen doelman Michel Bakker onder vuur met een aantal penalty's. Keano verzilverde de meeste penalty's, waardoor hij tot winnaar gekroond werd en de Penaltybokaal mee naar huis mag nemen. Van harte gefeliciteerd Keano!


Indeling Rabobank Penaltybokaal seizoen 2021-2022

16 oktober 9:15  Ook in het seizoen 2021-2022 wordt weer de Rabobank penaltybokaal georganiseerd voor de Jeugd Onder 14. In de Rabobank penaltybokaal strijden alle JO12, JO13 en JO14 spelers gedurende het seizoen onderling om wie de meeste penalty's benut. De penalty's worden genomen in de rust van de wedstrijd van het eerste elftal op de reservekeeper. Aan het eind van het seizoen wordt de finale gespeeld met de spelers die de meeste doelpunten hebben gemaakt. Aankomende zondag in de rust van de wedstrijd Rolder Boys 1 - Annen 1 zal de eerste ronde gespeeld worden. De ingedeelde spelers wordt gevraagd om uiterlijk vijf minuten voor het rustsignaal (14.40 uur) aanwezig te zijn, waar zij worden opgevangen door een lid van de jeugdcommissie. Denk eraan dat je voetbalschoenen en sportieve kleding draagt!meer »


Halve finales Rabobank Penaltybokaal JO12 en JO13 van start

3 april 23:30  Ook in het seizoen 2018-2019 wordt weer de Rabobank penaltybokaal georganiseerd voor de Jeugd Onder 12 en 13. In de Rabobank penaltybokaal strijden alle JO12 en JO13-spelers gedurende het seizoen onderling om wie de meeste penalty's benut. Inmiddels zijn de voorrondes van de penaltybokaal achter de rug en is het tijd voor de halve finales. Iedere speler die van de eerder gespeelde ronde drie of meer doelpunten heeft gescoord zal worden uitgenodigd om mee te doen. Tijdens de thuiswedstrijden op 7 en 20 april zal opnieuw gestreden worden om de hoogste score. Uiteindelijk zal tijdens de finale op 19 mei de ´penaltykiller´ van Rolder Boys overblijven! Lees snel verder voor het overzicht met halve finalistenmeer »


Indeling Rabobank Penaltybokaal seizoen 2018-2019

13 oktober 16:30  Ook in het seizoen 2018-2019 wordt weer de Rabobank penaltybokaal georganiseerd voor de Jeugd Onder 12 en 13. In de Rabobank penaltybokaal strijden alle JO12 en JO13-spelers gedurende het seizoen onderling om wie de meeste penalty's benut. De penalty's worden genomen in de rust van de wedstrijd van het eerste elftal op de reservekeeper. Aan het eind van het seizoen wordt de finale gespeeld met de spelers die de meeste doelpunten hebben gemaakt. Aankomende zondag in de rust van de wedstrijd Rolder Boys - Beilen zal de eerste ronde gespeeld worden. De ingedeelde spelers wordt gevraagd om uiterlijk vijf minuten voor het rustsignaal (14.40 uur) aanwezig te zijn, waar zij worden opgevangen door een lid van de jeugdcommissie. Denk eraan dat je voetbalschoen en sportieve kleding draagt!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!