Meerjarenbeleidsplan 2021-2026: doelstellingen Kantinezaken

Meerjarenbeleidsplan 2021-2026: doelstellingen Kantinezaken

Blader via bovenstaande knoppen door de verschillende hoofdstukken van het meerjarenbeleidsplan 2021-2026.

15. Benutten mogelijkheden van de verbouwde kantine

De kantine is onmisbaar voor onze vereniging. Het is de perfecte plaats voor ontmoeting en het delen van het clubgevoel, maar samen met de sponsoring en de contributie behoort de kantine ook tot de belangrijkste inkomstenbronnen van Rolder Boys (in seizoen 2018-2019 kwam ongeveer een derde deel van de totale inkomsten uit de kantine). De vernieuwde kantine biedt veel kansen om meer omzet te genereren. Daardoor kunnen we de contributie voor iedereen zo betaalbaar mogelijk houden.

Een van de mogelijkheden voor extra omzet komt vanuit extra gezelligheid. Samen met de Supportersvereniging wordt er steeds voor een sfeervolle aankleding van de kantine gezorgd. Een tweede mogelijkheid is het inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, bijvoorbeeld door te onderzoeken in hoeverre we als sportvereniging gerund door vrijwilligers invulling kunnen geven aan de toenemende vraag naar een gezonder assortiment. Ten derde draagt de kantine via de roulerende kantinediensten ook bij tot een hogere betrokkenheid van leden en ouders van jeugdleden bij de vereniging. Dit vertaalt zich hopelijk in meer toeschouwers bij de wedstrijden en daarmee een hogere kantineomzet.

We vinden het belangrijk dat in de kantine marktconforme prijzen gehanteerd worden.

Doelstelling 2026: In 2026 is de kantine een gezellige ontmoetingsplek en is de bijdrage van de kantine aan de inkomsten van Rolder Boys gestegen. Het assortiment en de prijzen zijn marktconform.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!