Nieuws van de Businessclub

Nieuws van de Businessclub

Nieuws van de Businessclub

Zelfs vanuit het buitenland sponsor voor Rolder Boys!

3 juli 12:00  Zelfs vanuit het buitenland is er interesse voor de sponsoring van Rolder Boys, alhoewel deze connectie iets dichterbij blijkt te liggen dan de titel doet vermoeden. meer »


Uitvaartzorg BijZonder nieuwe hoofdsponsor jeugdafdeling

6 juni 10:30  Uitvaartzorg BijZonder uit Rolde is de komende zes seizoenen hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Rolder Boys. Wat begon als een teamsponsorschap van de Jeugd Onder 13 wordt nu voortgezet richting de andere jeugdteams. Daarmee volgen zij de Rabobank op, die de afgelopen zes jaar hoofdsponsor van de jeugdafdeling was. Afgelopen vrijdag werd de overeenkomst getekend en werd Uitvaartzorg BijZonder officieel gepresenteerd tijdens een activiteit voor sponsoren en Vrienden van Rolder Boys. Rolder Boys is vanzelfsprekend erg verheugd een lokale ondernemer voor een langere tijd aan de vereniging te kunnen binden en ziet uit naar de voortzetting van de samenwerking. De komende tijd zal het hoofdsponsorschap ook zichtbaar worden in de vorm van nieuwe kleding voor de jeugdteams en uitbreiding van de bebording rondom de velden. In het Rolder Boys magazine dat eerder dit seizoen verscheen gaf eigenaar Peter Hendriks van UitvaartZorg Bijzonder een mooi inzicht in zijn drijfveren als ondernemer en als sponsor: “Sporten geeft een boost en dat gun ik iedereen”meer »


Succesvolle sponsor- en vriendenavond Rolder Boys

6 juni 10:30  Na twee jaar corona-uitstel organiseerden de Businessclub en Vrienden van Rolder Boys afgelopen vrijdag in de kantine een gezamenlijke activiteit voor sponsoren en vrienden van Rolder Boys. De avond stond in het teken van creativiteit, topsport en ondernemerschap en mag met ruim 80 deelnemers zeer succesvol worden genoemd. Aniek Geerdink (producer/redacteur van het tv-programma Wie is de Mol?) en Gerard Kemkers (voormalig schaatser en schaatscoach, tegenwoordig directeur van TalentNED) gaven elk een mooie inkijk in hun loopbaan en huidige werkzaamheden. Beide sprekers hadden een inspirerend verhaal en kwamen met een waardevolle inzichten, niet alleen voor de aanwezige ondernemers, maar ook voor sporters en de vereniging. Daarnaast werd Uitvaartzorg BijZonder gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van de jeugdafdeling. Janny Dekker was aanwezig en maakte bijgaande fotoreportage van een geslaagde avond.meer »


Rick Slor ook volgend seizoen hoofdtrainer Rolder Boys

11 december 14:00  Deze week hebben het bestuur en Rick Slor overeenstemming bereikt over de verlenging van de samenwerking. Het contract van Rick als hoofdtrainer van Rolder Boys wordt met één seizoen verlengd. Rick verbindt zich daarmee voor een derde seizoen aan Rolder Boys, nadat hij vorig jaar als assistent-trainer bij de club gekomen is en nu als hoofdtrainer aan het roer staat. Zowel Rick, het bestuur als de spelersgroep zijn tevreden met hoe de samenwerking tot nu toe verloopt en gaan dan ook graag nog een seizoen met elkaar verder. We willen Rick veel succes toewensen en zien uit naar de verdere samenwerking.meer »


Rabo ClubSupport actie succesvol verlopen

17 november 22:30  Ook dit jaar heeft Rolder Boys weer meegedaan aan Rabo ClubSupport, een actie van de Rabobank ter ondersteuning van het verenigingsleven in de regio. In oktober hebben alle leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen mogen verdelen over de verenigingen in de regio, waarbij elke stem geld waard was voor de vereniging. Er kon op ruim 448 verenigingen gestemd worden en voor Rolder Boys is dit bijzonder succesvol verlopen. Van deze verenigingen zijn we namelijk op de derde plaats geëindigd en binnen de categorie sportverenigingen op de tweede plaats. Dat betekent dat we als vereniging een bedrag van EUR 2.175 in ontvangst mogen nemen, wat vernieuwing van de kleedkamers weer een stap dichterbij brengt. Hartelijk dank aan alle stemmers voor jullie steun aan de club en dank aan de Rabobank voor het organiseren van deze mooie actie!


Bijwonen FC Emmen wedstrijden voor sponsoren

26 september 19:45  De Rolder Boys Businesscub heeft dit seizoen twee kaarten beschikbaar voor sponsorenmeer »


Wendeling Tuinen en Dries Rolde nieuwe hoofdsponsoren Rolder Boys

26 juni 14:15  Met ingang van 1 juli aanstaande zijn Wendeling Tuinen en Dries Rolde de nieuwe hoofdsponsoren van Rolder Boys. De vereniging en de sponsoren hebben overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van drie jaar, met een optie op verlenging met nog eens twee jaar. Dries Rolde was ook de afgelopen zes jaar hoofdsponsor. Wendeling Tuinen neemt nu het stokje over van de andere hoofdsponsor Allure Energie, dat wel als sponsor aan Rolder Boys verbonden blijft.meer »


Jannes Dekker stopt als bestuurslid Sponsorzaken

20 juni 17:15  Aan het einde van het seizoen stopt Jannes Dekker als bestuurslid Sponsorzaken van Rolder Boys. Hij heeft deze rol dan acht jaar vervuld. Bij zijn aanstelling in 2013 beschikte Rolder Boys tijdelijk niet over een sponsorcommissie en is er een nieuwe commissie samengesteld met Jannes als voorzitter. Deze commissie is een aantal jaren geleden omgevormd tot de Businessclub zoals we die vandaag de dag kennen. In de afgelopen jaren zijn er mooie stappen gezet. Het aantal sponsoren is behoorlijk toegenomen, enerzijds doordat er nieuwe sponsoren zijn aangetrokken en anderzijds doordat we de bestaande sponsoren hebben kunnen behouden. Daardoor hebben we meer financiële middelen dan in het verleden en kunnen we onze leden beter bedienen tegen een zo laag mogelijke contributie. Hier zijn we als vereniging dan ook zeer tevreden over. Op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zal Jannes zijn taken als bestuurslid neerleggen. Het bestuur en de Businessclub gaan in de komende periode samen op zoek naar een geschikte opvolger voor deze functie. We willen Jannes in elk geval ook via deze weg bedanken voor zijn inzet voor Rolder Boys in de afgelopen jaren.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!