Nieuws van de Businessclub

Nieuws van de Businessclub

Nieuws van de Businessclub

Bijwonen FC Emmen wedstrijden voor sponsoren

26 september 19:45  De Rolder Boys Businesscub heeft dit seizoen twee kaarten beschikbaar voor sponsorenmeer »


Wendeling Tuinen en Dries Rolde nieuwe hoofdsponsoren Rolder Boys

26 juni 14:15  Met ingang van 1 juli aanstaande zijn Wendeling Tuinen en Dries Rolde de nieuwe hoofdsponsoren van Rolder Boys. De vereniging en de sponsoren hebben overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van drie jaar, met een optie op verlenging met nog eens twee jaar. Dries Rolde was ook de afgelopen zes jaar hoofdsponsor. Wendeling Tuinen neemt nu het stokje over van de andere hoofdsponsor Allure Energie, dat wel als sponsor aan Rolder Boys verbonden blijft.meer »


Jannes Dekker stopt als bestuurslid Sponsorzaken

20 juni 17:15  Aan het einde van het seizoen stopt Jannes Dekker als bestuurslid Sponsorzaken van Rolder Boys. Hij heeft deze rol dan acht jaar vervuld. Bij zijn aanstelling in 2013 beschikte Rolder Boys tijdelijk niet over een sponsorcommissie en is er een nieuwe commissie samengesteld met Jannes als voorzitter. Deze commissie is een aantal jaren geleden omgevormd tot de Businessclub zoals we die vandaag de dag kennen. In de afgelopen jaren zijn er mooie stappen gezet. Het aantal sponsoren is behoorlijk toegenomen, enerzijds doordat er nieuwe sponsoren zijn aangetrokken en anderzijds doordat we de bestaande sponsoren hebben kunnen behouden. Daardoor hebben we meer financiële middelen dan in het verleden en kunnen we onze leden beter bedienen tegen een zo laag mogelijke contributie. Hier zijn we als vereniging dan ook zeer tevreden over. Op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zal Jannes zijn taken als bestuurslid neerleggen. Het bestuur en de Businessclub gaan in de komende periode samen op zoek naar een geschikte opvolger voor deze functie. We willen Jannes in elk geval ook via deze weg bedanken voor zijn inzet voor Rolder Boys in de afgelopen jaren.


Allure Energie stopt als hoofdsponsor, maar blijft verbonden aan Rolder Boys

18 juni 21:00  Na zes seizoenen samen met Dries Rolde hoofdsponsor van Rolder Boys te zijn geweest stopt Allure Energie aan het einde van dit seizoen als hoofdsponsor. Wel blijft Allure als sponsor aan Rolder Boys verbonden. In de afgelopen jaren heeft Allure zich ontwikkeld tot een bekende energieleverancier in het Noorden en daarbuiten. Daar heeft het shirtsponsorschap van FC Groningen zeker aan bijgedragen, maar tegenwoordig draagt Allure ook haar steentje bij aan andere takken van sport. Dat dit de afgelopen jaren gecombineerd is met het hoofdsponsorschap van Rolder Boys zijn we dan ook dankbaar voor. Ook via deze weg willen we Peter Herder bedanken voor zijn steun en bijdrage aan de club in de afgelopen jaren. Allure Energie heeft zich een betrouwbare partner getoond en is de afspraken met Rolder Boys altijd nagekomen. We wensen Peter veel succes toe met zijn onderneming en zullen op een later moment, zodra dat binnen de coronamaatregelen weer past, stilstaan bij het afscheid van Allure Energie als hoofdsponsor.


Business Club Rolder Boys bezoekt nieuwe pand van the Chesterfield Brand

15 juni 20:45  De leden mochten op uitnodiging van de familie Hoving dit nieuwe pand van binnen komen bekijken.meer »


AllureNRG sponsor van schaatsteam IKO

29 mei 14:45  Afgelopen week is bekend geworden dat onze hoofdsponsor AllureNRG afgelopen jaar sponsor geworden is van Team IKO. Team IKO is de Nederlandse schaatsploeg van onder andere Jorien ter Mors, Esmee Visser en Jan Blokhuijsen die volgend jaar ook zal deelnemen aan de Olympische Winterspelen in China. Allure is sinds enige jaren hoofdsponsor van Rolder Boys en shirtsponsor van FC Groningen, maar afgelopen jaar is de keuze gemaakt om ook uit te breiden richting het schaatsen. Hier is niet direct publiciteit aan gegeven. Team IKO maakte eerder wel in het Algemeen Dagblad bekend “een nieuwe sponsor in de schaatssport, een van allure” te hebben. De plek op het pak werd echter afgestaan aan KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Dat KiKa een warm hart wordt toegedragen blijkt er ook uit dat volgend jaar geld voor de stichting zal worden ingezameld door deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Als vereniging zijn we trots op dit mooie initiatief van Allure en wensen we hun veel succes toe in het vervolg van het traject.meer »


Rolder Boys winnaar Rabo ClubSupport

5 november 12:15  Deze week kregen we het fantastische nieuws dat Rolder Boys in onze regio de meeste stemmen heeft gekregen in de ClubSupport actie van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe, waaraan in totaal 453 verenigingen deelnamen. Als Rolder Boys deden we voor het zesde jaar mee aan de actie en het is steeds geweldig om te zien hoeveel draagvlak onze vereniging in de omgeving heeft. Waar in de afgelopen jaren de cheques werden uitgereikt op een feestelijke finale in De Nieuwe Kolk was dat dit jaar vanwege de beperkingen rondom het coronavirus helaas niet mogelijk. De top-3 kreeg daarom bezoek van bankdirecteur Ludo Mennes die de cheque persoonlijk kwam overhandigen. Namens Rolder Boys mochten Jasper Ottens en Johan Emmens een bedrag van ruim € 2.375,- in ontvangst nemen om te investeren in onze jeugdopleiding. Zeker in deze tijd een zeer welkome bijdrage, want hoewel een groot deel van de samenleving is stilgelegd kunnen we met onze jeugd blijven sporten én investeren in de toekomst van onze jeugd en onze vereniging door de opleiding te blijven verbeteren. Via deze weg willen wij alle stemmers hartelijk bedanken voor hun steun aan Rolder Boys en danken wij de Rabobank voor deze mooie actie, die jaarlijks een belangrijke bijdrage aan de clubkas levert! Daarnaast feliciteren we de andere verenigingen met hun opbrengst. Bijgaand een filmpje van de prijsuitreikingmeer »


Steun Rolder Boys met Rabo ClubSupport

5 oktober 10:00  Vandaag, maandag 5 oktober, gaat Rabo ClubSupport van start: een actie van de Rabobank speciaal voor verenigingen, omdat de bank het verenigingsleven een warm hart toedraagt. In de afgelopen jaren deden we als vereniging ook mee, en het afgelopen jaar mochten we als vereniging ruim EUR 1.400 in ontvangst nemen. Het zou mooi zijn als wij als vereniging ook dit jaar weer in de richting van dit bedrag komen. Tussen 5 en 25 oktober mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe stemmen. Stemmen kan door in te loggen in de app of op de website van Rabobank, en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Elk lid van de Rabobank heeft 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen aan dezelfde club geven. Iedere stem op onze vereniging is geld waard, dus doe mee! Het is voor Rolder Boys belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. De bijdragen van de afgelopen jaren zijn gebruikt voor de verbouwing van de kantine, en we mogen gerust stellen dat het eindresultaat geweldig geworden is. Helaas kunnen we door de beperkingen als gevolg van het coronavirus hier nog niet volledig van genieten, maar wij houden vertrouwen in de toekomst en willen de bijdrage uit het fonds van dit jaar dan ook inzetten voor de toekomst, onze jeugdafdeling en dan specifiek de opleiding van onze jeugdtrainers. Meer informatie is ook te vinden op de website van de Rabobank (zie meer). Hulp nodig of vragen? Wij horen het graag! Anders alvast bedankt voor jouw steun!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!