Scheidsrechters

Scheidsrechters

Elke week maken verschillende (verenigings)scheidsrechters het mogelijk om alle wedstrijden door te laten gaan. Zonder scheidsrechters geen voetbal, dus Rolder Boys is bijzonder trots op deze groep vrijwilligers.

Bij wedstrijden van de seniorenteams en oudere jeugdteams wordt een KNVB-scheidsrechter of één van onze vaste verenigingsscheidsrechters aangesteld. Daarnaast zijn er wekelijks voetballers uit de eerste selectie die wedstrijden fluiten bij de jeugd. De wedstrijden van de jongste jeugdteams worden door ouders van jeugdspelers geleid.

Thea Hidding verzorgt de indeling van de scheidsrechters voor de jeugdteams, wedstrijdsecretaris Martin Sipma doet dit voor de senioren.

Ook scheidsrechter worden?

Lijkt het je ook leuk om verenigingsscheidsrechter te worden? Of zou je hier meer over willen weten? Neem dan contact op met het bestuur van Rolder Boys via het e-mailadres [email protected].

Onze vaste verenigingsscheidsrechters

Bij wedstrijden van de seniorenteams en oudere jeugdteams wordt een KNVB-scheidsrechter of één van onze vaste verenigingsscheidsrechters aangesteld. De indeling is hier te vinden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!