Meerjarenbeleidsplan 2021-2026: doelstellingen Sponsoren

Meerjarenbeleidsplan 2021-2026: doelstellingen Sponsoren

Blader via bovenstaande knoppen door de verschillende hoofdstukken van het meerjarenbeleidsplan 2021-2026.

16. Voortborduren op het succes van de Businessclub

Rolder Boys heeft een groot aantal sponsoren die de vereniging financieel ondersteunen. Daar zijn we zeer dankbaar voor. De Businessclub onderhoudt de sponsorrelaties en heeft inmiddels een vaste en onmisbare plaats binnen de vereniging verworven. In de afgelopen jaren zijn de sponsorinkomsten substantieel gestegen en via de georganiseerde activiteiten is de betrokkenheid van de sponsoren bij Rolder Boys toegenomen. Ook de oprichting van een multifunctionele sponsorruimte heeft daaraan bijgedragen. Inkopen doen we als vereniging zo veel als mogelijk bij sponsoren en onze leden vragen we hetzelfde te doen. Daarnaast bevorderen we als vereniging meer gezamenlijke activiteiten van de Businessclub met de “Vrienden van Rolder Boys” om de onderlinge verbinding te vergroten.

De Businessclub heeft een sponsorbeleidsplan waarin de belangrijkste doelstellingen voor de komende jaren zijn vastgelegd. Er zal worden ingezet op beperkte uitbreiding van het sponsorbestand (circa vijf sponsoren per jaar) in combinatie met behoud van de bestaande sponsoren. Dit kan worden bereikt door het versterken van de binding van sponsoren met de vereniging, het vergroten van de zichtbaarheid van de Businessclub en het beter benutten van de digitale mogelijkheden. De interne organisatie van de Businessclub wordt versterkt om dit mogelijk te maken.

Doelstelling 2026: In 2026 is het aantal sponsoren met circa vijf per jaar toegenomen ten opzichte van 2021 door in te zetten op een combinatie van behoud van het bestaande sponsorbestand en het aantrekken van nieuwe sponsoren.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!