Sportpark Boerbos

Sportpark Boerbos

Sportpark Boerbos, uitstraling en de regio
Vanaf 1937 spelen de teams van Rolder Boys hun thuiswedstrijden op Sportpark Boerbos. De velden zijn eigendom van de gemeente Aa en Hunze, de gebouwen zijn eigendom van de vereniging.

Het sportpark ligt midden in het bos en de accommodatie bestaat uit twee natuurgras wedstrijdvelden (geheel gerenoveerd in 1996), een jeugdstadion (half speelveld) en een kunstgras trainings-/wedstrijdveld (aangelegd in 2016). De accommodatie heeft 6 kleedkamers, waarvan er 3 zijn uitgevoerd in een grotere maatvoering. De kleedkamers zijn geheel gerenoveerd in 1996 en in 2012 heeft de vereniging zelf de kleedkamers 1, 2 en 6 van nieuwe douches en betegeling voorzien.

kerst2019.jpeg
Vooraanzicht kantine Vooraanzicht kleedkamers 1, 2, 3 en 6


In september 2003 is het hoofdveld voorzien van een elektronisch scorebord en in 2015 is er een overdekte zittribune geopend. De tribune is ontworpen door architect Johan Hamminga en met behulp van veel vrijwilligers gerealiseerd. Daarmee is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. De tribune draagt in de ogen van de vereniging bij aan de uitstraling van het sportpark en de club en maakt het voor potentiële nieuwe leden aantrekkelijk om bij Rolder Boys te komen voetballen.

Zijaanzicht hoofdveld Vooraanzicht tribune


Het onderhoud van de velden wordt uitgevoerd door de gemeente Aa en Hunze, met medewerking van de vaste vrijwilligers van de Commissie Park- en Materiaal die meerdere keren per week bezig zijn met het herstellen van speelschade, aanvullend maaien en snoeiwerkzaamheden. Zo proberen we de velden in optimale staat te brengen en te houden. Dat is belangrijk, want spelen op een goed veld bevordert het voetbalplezier.

Dankzij al die inzet is Sportpark Boerbos één van de mooiste en meest moderne amateurcomplexen in de regio en de vereniging is daar dan ook zeer trots op!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!