Vrienden van Rolder Boys

Vrienden van Rolder Boys

Word Vriend van Rolder Boys
en steun daarmee onze eerste selectie en de vereniging!

 

De groep “Vrienden van Rolder Boys” werd opgericht in 2005. Primair heeft deze groep als doel om de vereniging Rolder Boys en in het bijzonder de eerste selectie extra financiële armslag te geven voor het kunnen organiseren van voetbalgerelateerde (team-)activiteiten. Dit om de voetbalprestaties te bevorderen en die gepaard te laten gaan met teamplezier. U moet hierbij denken aan o.a. een trainingsweekend, extra dan wel vervangende trainingsfaciliteiten in de winterperiode, ondersteuning op gebied van sportmedisch advies en teamvorming.

Ook andere teams van Rolder Boys kunnen in aanmerking komen voor ondersteuning.

Daarnaast heeft de vriendenclub de afgelopen jaren bijgedragen aan het kunnen organiseren van verenigingsbrede activiteiten. Wat te denken van de geslaagde forumavonden met bekende Voetbalnederlanders (o.a. oud-Roldenaar Johan Derksen, René van der Gijp en Foppe de Haan), het vervoer op de finaledag naar het Protos-Weering Zaalvoetbaltoernooi en de “Voetbaldoedag”. Ook dit seizoen zal er een aantal activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast heeft u als Vriend toegang tot alle thuiswedstrijden van het eerste elftal.


Een forumavond: Wilfred Genee, Hans Nijland en Johan Derksen

Ook Vriend worden?

De groep bestaat op dit moment uit ca. 50 leden en we willen dit graag uitbreiden.
Voor € 100,- per seizoen steunt u de selectie en de vereniging. Mocht u belangstelling hebben of heeft u vragen, dan kunt u zich (aan)melden bij:

  • Bertus Dekker (tel. 0592-242216) of
  • Harry Ottens (tel. 0592-242932).
  • E-mail: [email protected]


We rekenen op uw steun!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!