Fotoreportages

Fotoreportages

Op deze pagina bevinden zich de artikelen waar fotoreportages bijgevoegd zijn. Wilt u nog een keer terugblikken op een "op foto vastgelegde" gebeurtenis? Neem dan een kijkje in onderstaande artikelen. Veel kijkplezier!

Fotoreportage Rolder Boys - Oldeholtpade

11 februari 21:15  Bij de thuiswedstrijd van Rolder Boys tegen Oldeholtpade was Janny Dekker natuurlijk ook aanwezig. meer »


Fotoreportage Gomos - Rolder Boys

4 februari 21:00  Het leek zo mooi, een 0-2 voorsprong maar dat werd uiteindelijk een 2-2 eindstand! Waarbij we heel blij kunnen zijn dat er nog een punt meegenomen is naar Rolde. Janny Dekker was er ook bij in Norg en heeft weer een fotoreeks beschikbaar gemaakt. meer »


G-Voetbal Rolder Boys neemt Play Unified prijs in ontvangst

28 januari 20:00  Mixen, matchen... iedereen voetbalt met elkaar... Bij Rolder Boys kan en gebeurt dit gewoon. De waardering voor het mixtoernooi Play Unified is een feit. Zoals in de eerdere berichtgeving over deze prijs op onze webstite te lezen is, betref het een door Rolder Boys ontvangen cheque voor het organiseren van een BBQ-feest op de club. Deze BBQ zal op een nader te bepalen moment onder gepaste weersomstandigheden plaats vinden. Ook bij deze heugelijke gebeurtenis moest Janny Dekker aanwezig zijn!meer »


AA en Hunze derby Rolder Boys - Annen onbeslist

28 januari 19:45  Het zat er vandaag niet echt in, na 90 minuten spelen stond er een 1 - 1 uitslag op het scorebord. Janny Dekker was opnieuw aanwezig op sportpark Boerbos en heeft deze wedstrijd zonder winnaar wederom in een fotoreeks vastgelegd. meer »


Verlate kampioensfoto Rolder Boys JO15-1

28 januari 11:45  Eind vorig jaar al kampioen, maar zaterdag 27 januari tijdens stralend weer nog even met z'n allen op de foto mét de schaal! Naast deze foto zijn er door Janny Dekker nog een paar wedstrijdbeelden gemaakt van de gespeelde oefenwedstrijd tegen WVV JO15-1. meer »


Impressie 31e Snertwandeltocht

7 januari 20:00  Winterse omstandigheden tijdens de 2024 editie van de Snertwandeltocht. Ruim 60 deelnemers genoten van de uitgezette route, de catering halverwege en uiteraard de snert in de kantine. Wederom goed geregeld, waarvoor dank aan de organisatie. Janny Dekker heeft een aantal foto's gemaakt, dit keer niet met haar vaste uitrusting maar 'slechts' met haar telefoon, zodat iedereen nog een keer kan terugblikken.meer »


Fotoreportage Futsal JO19 en JO13 Cup

5 januari 16:45  Op 4 januari werd in sporthal De Boerhoorn de Futsal JO19 Cup en de JO13 Cup gespeeld. Voor beide toernooien lag het initiatief en de organisatie in handen van de trainers. In de ochtendsessie speelde de JO13-1 tegen de leeftijdsgenoten van Asser Boys, Borger, VKW en Sweel. Na een spannende finale ging Asser Boys met de beker ervandoor. In de middag was het de beurt aan de JO19-1, die hun team opgesplitst hadden in twee teams. Zij speelden tegen teams van ACV, De Weide en HZVV. In de finale streden Rolder Boys en ACV om de felbegeerde cup, die uiteindelijk mee ging naar Assen. Janny Dekker was bij beide sessies aanwezig met haar camera en heeft ondanks de moeilijke belichting weer een aantal mooie foto's geproduceerd!meer »


Eindstation Dalen - halve finale Protos Weering zaalvoetbaltoernooi

31 december 13:00  Janny Dekker is toch nogmaals in de weer geweest en was aanwezig bij de halve finale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi. Dus voor iedereen die nog niet genoeg voetbal heeft gezien in 2023… hierbij de beelden van ons Rolder Boys team actief in de halve finale PWT in Dalen. Helaas ons eindstation. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!