Fotoreportages

Fotoreportages

Op deze pagina bevinden zich de artikelen waar fotoreportages bijgevoegd zijn. Wilt u nog een keer terugblikken op een "op foto vastgelegde" gebeurtenis? Neem dan een kijkje in onderstaande artikelen. Veel kijkplezier!

Fotoreportage van promotie naar de 1e klasse Rolder Boys 1

16 juni 22:15  Geen woorden maar daden luidt een bekend clublied, dat was zeker van toepassing op deze promotiewedstrijd tegen WKE '16 1. De laatste beslissende wedstrijd van dit seizoen, Janny Dekker was daarbij van begin tot eind aanwezig vandaag. Nagenieten van de door haar gemaakte beelden duurt wel even, dus gaat u er maar goed voor zitten. meer »


Jeugd oefenwedstrijden Rolder Boys vs Piast Zerniki Wroclaw

14 juni 22:30  Vrijdagavond 14 juni hebben de JO13-1 en JO15-1 van Rolder Boys hun Interland (oefen) wedstrijden gespeeld tegen Poolse leeftijdsgenoten van Piast Zerniki Wroclaw. Janny Dekker heeft, zolang het daglicht het toeliet, van deze wedstrijden een aantal foto's gemaakt.meer »


Fotoreportage Rolder Boys - FC Burgum

9 juni 22:00  Ook deze wedstrijd gewonnen, dus op weg naar de finale! Nog één wedstrijd te gaan, nog één keer alles uit de kast mannen! Van deze wedstrijd heeft Janny Dekker weer veel hoogtepunten op de gevoelige plaat weten vast te leggen. meer »


Terugblik jaarlijkse ouder-kind wedstrijden

9 juni 10:15  Vrijdagavond 7 juni hebben de onderbouwteams weer meegedaan aan de jaarlijkse ouder-kind wedstrijden. Naast ouders waren er onder andere ook broers, zussen en ooms die een poging waagden om te winnen van onze jeugdspelers. Uiteindelijk werden de meeste wedstrijden gewonnen door de kinderen. Na afloop kon iedereen nog heerlijk buiten op het terras genieten van een patatje en een drankje!meer »


Rolder Boys verslaat MVV Alcides met 3-1

2 juni 20:45  Zondag 2 juni wist ons eerste elftal een geweldige winst te behalen tegen Alcides. Door naar de 2e ronde van de nacompetitie! Volgende week wacht dan op sportpark Boerbos de thuiswedstrijd tegen FC Burgum uit Fryslân. Bij de wedstrijd van vandaag heeft onze Hof-fotograaf Janny (Dame) Dekker extra veel foto's gemaakt, het is tenslotte de nacompetitie. meer »


Fotoreportage Annen - Rolder Boys

20 mei 20:45  Nog even nagenieten van een mooie overwinning op Annen. Nu alvast voorpret opbouwen voor de nacompetitie, het gaat gebeuren! Namens Janny Dekker veel kijkplezier bij de beelden uit de fotoreportage die hier weer terug te zien zijn. meer »


Fotoreportage Rolder Boys - Roden

12 mei 21:45  Een geweldige eerste helft, zou het dan toch? Maar wat een sterk herstel van de kampioensploeg van vv Roden door terug te komen én er uiteindelijk 2-3 van te maken. Roden gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!! Voor onze boys wacht komende week opnieuw "90+ minuten in topvorm" tijdens de uitwedstrijd in Annen tegen de plaatselijke vv. meer »


Dames Rolder Boys overtuigend Kampioen!

11 mei 10:45  Vrijdagavond 10 mei, wat een avond!! Onze Dames kampioen en iets meer naar het Noorden promoveert FC Groningen weer naar de divisie waar ze thuis horen! Maar om het toch dichter bij huis te houden, Janny Dekker heeft van de dames wedstrijd en afterparty een reportage gemaakt. De beelden van het behaalde kampioenschap van ons ladieszzz dreamteam zijn hier weer terug te zien.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!