Fotoreportages

Fotoreportages

Op deze pagina bevinden zich de artikelen waar fotoreportages bijgevoegd zijn. Wilt u nog een keer terugblikken op een "op foto vastgelegde" gebeurtenis? Neem dan een kijkje in onderstaande artikelen. Veel kijkplezier!

Fotoreportage 1e seizoenswedstrijd Rolder Boys - Jubbega

26 september 19:45  Daar is dan de aftrap van het seizoen 2022-2023meer »


Fotoreportage bekerwedstrijd tegen Beilen

7 september 20:45  Zondag 4 september is de bekerwedstrijd thuis tegen Beilen gespeeld.meer »


Fotoreportage: FC Groningen - FC Emmen te gast op sportpark Boerbos

18 juli 10:45  Op 17 juli 2022 hebben beide elftallen hun onderlinge oefenwedstrijd gespeeld in Rolde.meer »


Rolder Boys verslaat Valthermond in spektakelstuk, op naar de 1e klasse!

20 juni 12:30  Valthermond - Rolder Boys was een reclame voor het amateurvoetbal. Een zinderende wedstrijd met twee ploegen die elkaar tot het uiterste dreven waarin vrijwel alle ingrediënten voor een topwedstrijd aanwezig waren. Veel goals, hoog tempo, goede aanvallen, misverstanden, veel emotie, een winnend doelpunt vlak voor tijd en niet te vergeten veel meelevende supporters! Na ruim 120 minuten barstte het feest los voor alle Rolder Boys spelers en supporters. Het bestuur had een rondrit door het dorp en een feestelijke aangelegenheid in Grand Café Hofsteenge voorbereid. Het bleef nog lang onrustig. Janny Dekker maakte een uitgebreide fotoreeks van acties binnen en buiten de lijnen. Wij danken alle supporters voor hun trouwe steun tijdens de finale en gedurende het hele seizoen. Tot volgend seizoen in de 1e klasse!meer »


Rolder Boys wint van Stadspark in eerste ronde nacompetitie

12 juni 21:00  Rolder Boys heeft zich met een 1-2 overwinning op Stadspark geplaatst voor de finale van de nacompetitie. Vele supporters waren meegereisd naar Groningen om de boys aan te moedigen, met succes. Zo'n affiche kon Janny Dekker uiteraard niet aan haar voorbij laten gaan. De wedstrijd staat wederom vastgelegd in een aantal mooie prenten. Volgende week zondag 19 juni treft Rolder Boys op neutraal terrein Valthermond. Beide teams hebben zich reeds in de competitie twee keer kunnen meten met elkaar (1-1 en 2-1 voor Valthermond). 3 keer is scheepsrecht toch? De inzet is een plaats in de 1e klasse in het seizoen 2022-2023.meer »


Rolder Boys sluit competitie af met overwinning

7 juni 12:00  Rolder Boys heeft de laatste competitiewedstrijd in de 2e klasse L gewonnen met 0-3 van Veendam 1894. Janny Dekker was aanwezig op sportpark de Langeleegte in Veendam om de wedstrijd vast te leggen. Rolder Boys eindigt de competitie op de 3e plaats. Dit resulteert in deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse, waarin SC Stadspark de opponent in de eerste ronde is. Zondag 12 juni gaan de teams in Groningen om 14:30 de strijd met elkaar aan voor een plek in de finale op zondag 19 juni.meer »


Succesvolle sponsor- en vriendenavond Rolder Boys

6 juni 10:30  Na twee jaar corona-uitstel organiseerden de Businessclub en Vrienden van Rolder Boys afgelopen vrijdag in de kantine een gezamenlijke activiteit voor sponsoren en vrienden van Rolder Boys. De avond stond in het teken van creativiteit, topsport en ondernemerschap en mag met ruim 80 deelnemers zeer succesvol worden genoemd. Aniek Geerdink (producer/redacteur van het tv-programma Wie is de Mol?) en Gerard Kemkers (voormalig schaatser en schaatscoach, tegenwoordig directeur van TalentNED) gaven elk een mooie inkijk in hun loopbaan en huidige werkzaamheden. Beide sprekers hadden een inspirerend verhaal en kwamen met een waardevolle inzichten, niet alleen voor de aanwezige ondernemers, maar ook voor sporters en de vereniging. Daarnaast werd Uitvaartzorg BijZonder gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van de jeugdafdeling. Janny Dekker was aanwezig en maakte bijgaande fotoreportage van een geslaagde avond.meer »


FC Lewenborg - Rolder Boys brengt einduitslag 3-3 op het scorebord

22 mei 21:30  Mooi zonnig weer om langs de kant te staan, voetballen was iets minder fijn. Helaas heeft deze wedstrijd geen winnaar opgeleverd.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!