Meerjarenbeleidsplan 2021-2026: doelstellingen Supporters

Meerjarenbeleidsplan 2021-2026: doelstellingen Supporters

Blader via bovenstaande knoppen door de verschillende hoofdstukken van het meerjarenbeleidsplan 2021-2026.

17. Uitbouwen van het succes van de Supportersvereniging en de “Vrienden van Rolder Boys”

We zijn trots op onze Supportersvereniging. Deze heeft de laatste jaren zeer succesvol voor vele activiteiten, sfeer en financiële bijdragen gezorgd. De activiteiten leiden niet alleen tot meer verbinding binnen de club, maar ook niet-leden vinden steeds vaker hun weg naar de activiteiten en kunnen wellicht een mooie bron van vrijwilligers voor de club gaan worden. De Supportersvereniging heeft ongeveer 100 leden, wat betekent dat ongeveer één op de vijf leden van Rolder Boys ook lid is van de Supportersvereniging. Door gevarieerde activiteiten aan te bieden voor jong en oud, spelende en niet-spelende leden versterken we de binding tussen de leden en Rolder Boys. In de komende jaren zouden we willen toewerken naar de situatie waarin het aantal leden van de Supportersvereniging met ongeveer 10 per jaar groeit.

Daarnaast willen we de samenwerking tussen de vereniging en de “Vrienden van Rolder Boys” intensiveren. Doel van de “Vrienden van Rolder Boys” is om extra financiële armslag te geven voor het kunnen organiseren van voetbalgerelateerde (team-)activiteiten. Rolder Boys heeft en houdt namelijk als beleid dat spelers niet worden betaald. Waar “De Vrienden” van oorsprong met name bedoeld is om de eerste selectie extra sportieve faciliteiten te kunnen bieden, weten ook steeds meer jeugdteams hun weg naar “De Vrienden” te vinden. Het toegenomen aantal Vrienden in de afgelopen jaren heeft tot meer financiële mogelijkheden geleid. In de komende jaren zal worden bekeken hoe de samenwerking verder kan worden versterkt, onder meer door het organiseren van gezamenlijke activiteiten met de Businessclub van Rolder Boys. Dit zou ertoe moeten leiden dat het aantal “Vrienden van Rolder Boys” in vijf jaar tijd stijgt van 50 naar 75.

Doelstelling 2026: In 2026 is het aantal leden van de Supportersvereniging met 50 gestegen ten opzichte van 2021 en worden gevarieerde activiteiten aangeboden voor jong en oud, spelende en niet-spelende leden. Daarnaast is het aantal “Vrienden van Rolder Boys” met 25 gestegen ten opzichte van 2021 en wordt ten minste twee keer per jaar een gezamenlijke activiteit tussen de “Vrienden” en de Businessclub georganiseerd.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!