In Memoriam: (Ere)leden van Verdienste

In Memoriam: (Ere)leden van Verdienste

In Memoriam: Evert de Vries (1944 - 2020)

27 juni 13:00  Op 19 juni jl. overleed ons lid en onze oud-voorzitter Evert de Vries op 76-jarige leeftijd. Afgelopen week vond zijn afscheid in besloten kring plaats. Evert was sinds 1984 lid van Rolder Boys en was afkomstig uit Lochem. Bij Rolder Boys is hij in verschillende teams als keeper actief geweest. Hij was twee termijnen voorzitter van de club: van 1990 t/m 1991 en van 2006 t/m 2009. In 2007 maakte hij als voorzitter het kampioenschap van het eerste elftal mee, waarin promotie naar de tweede klasse werd bewerkstelligd. Wij zijn Evert dankbaar voor zijn verdiensten en betrokkenheid bij de vereniging. We gedenken hem met groot respect en wensen de familie veel sterkte toe.


In Memoriam: Henk Zuidberg (1951 - 2019)

10 juni 16:15  Afgelopen maand hebben we afscheid moeten nemen van ons Lid van Verdienste Henk Zuidberg. In verschillende rollen heeft Henk zich bijna 40 jaar voor Rolder Boys ingezet. Zo was hij lange tijd grensrechter van de eerste selectie, begeleider van de A-jeugd en van de pupil van de week. Ook leverde hij steevast een belangrijke bijdrage aan de organisatie van evenementen. Henk was er altijd en op hem kon altijd een beroep worden gedaan. Voor zijn langjarige inzet voor onze vereniging zijn wij hem dan ook veel dank verschuldigd. Zonder Henk zal het niet langer hetzelfde zijn bij Rolder Boys en we zullen zijn vanzelfsprekende aanwezigheid bij de activiteiten missen. We gedenken hem met groot respect en wensen de familie veel sterkte toe. Met dit “In Memoriam” blikken we terug op de verdiensten van Henk voor Rolder Boys.meer »


In Memoriam: Geert Jan Kooi (1949 - 2018)

23 juni 10:30  Afgelopen woensdag kregen wij het trieste bericht dat Geert Jan Kooi, Lid van Verdienste van Rolder Boys, op 68-jarige leeftijd overleden is. Wij zijn geschrokken van zijn plotselinge overlijden. Geert Jan was een echte voetbalman en heeft grote verdiensten voor Rolder Boys gehad. Eerst als voetballer, later langs de lijn en in bestuurlijke functies. Voetbal vormde zijn basis. Na zijn carrière als speler was hij jarenlang leider van het eerste en tweede elftal en heeft hij ook nog een periode bij het eerste elftal gevlagd, tot het moment dat een herseninfarct drie jaar geleden hem dit onmogelijk maakte. Geert Jan maakte ruim twaalf seizoenen in verschillende functies deel uit van het bestuur van Rolder Boys. In 2001 trad hij toe tot het bestuur in de functie van bestuurslid Voetbaltechnische Zaken. Die functie combineerde hij twee seizoenen met het wedstrijdsecretariaat van de senioren. In 2007 stapte hij over naar Park en Materiaal, hetgeen hij zes jaar deed. Na zijn vertrek als bestuurslid in december 2012 bleef hij gelukkig voor de club behouden en zette hij nog steeds wekelijks de belijning op het veld. In 2013 werd hij door de Algemene Ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste van Rolder Boys. Ook na zijn stoppen als bestuurslid konden we altijd een beroep op hem doen als bestuurslid van dienst bij thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal. De prestaties van Rolder Boys heeft Geert Jan tot het laatst toe gevolgd. Thuis- en uitwedstrijden, hij was erbij. Wij zullen de frequente aanwezigheid van Geert Jan bij de vereniging moeten missen en zijn hem dankbaar voor zijn vele verdiensten. We gedenken hem met groot respect.meer »


In Memoriam: Wim Kwant (1928 - 2018)

12 februari 7:30  Afgelopen week is Wim Kwant, oud-bestuurder en het enige erelid van Rolder Boys op 89-jarige leeftijd overleden. Wim was vanaf 1943 lid van Rolder Boys en was ruim dertig jaar secretaris en wedstrijdsecretaris. Eerder had hij al zitting in de pupillencommissie en het jeugdbestuur. Vanwege zijn grote verdiensten en langdurige inzet werd hij in 1989 door de leden benoemd tot erelid. De vereniging is Wim veel dank verschuldigd. Wij gedenken hem met groot respect. Zijn betrokkenheid en inzet zal voortleven in de Wim Kwant kamer, zoals de bestuurskamer van Rolder Boys sinds zijn terugtreden in 2003 heet.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!