Steun Rolder Boys en neem deel aan de aardappelactie!

Steun Rolder Boys en neem deel aan de aardappelactie!

Onlangs heeft Rolder Boys een huis-aan-huisverkoop van Bildstar aardappelen georganiseerd. De actie werd voor de derde keer georganiseerd en is zeer goed verlopen. Ondanks het regenachtige weer konden we op veel vrijwilligers een beroep doen, waarvoor dank! De actie was zelfs zo succesvol dat we uitverkocht waren en helaas niet alle deuren in Rolde en omstreken hebben kunnen aandoen.

De opbrengst van de actie zal ten goede komen aan de vernieuwing van de kleedkamers.

Bestellen is nog steeds mogelijk! Bestel nu online en krijg uw aardappels thuisbezorgd!

Hebben wij u gemist of heeft u ons gemist en zou u nog graag aardappels willen hebben? Omdat we verschillende vragen hebben gekregen van mensen die ‘erop gerekend hadden’ en Rolder Boys willen steunen, hebben we nog extra aardappels ingekocht.

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u nog aardappels bestellen. De aardappels worden dan bij u thuis afgezet. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken en uw aardappels zelf af te halen.

Alvast dank voor uw steun aan de vereniging!

Rolder Boys aardappelactie 2021-2022

U ontvangt een kopie van uw bestelling op het opgegeven e-mailadres. Het bestelde aantal zakken wordt aan uw voordeur afgezet of we maken een afhaalafspraak met u, afhankelijk van uw voorkeur.

Hoeveel zakken Bildtstar tafelaardappelen van 10 KG wilt u bestellen?

aantal
x € 10,00

€ 0,35
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!