Vereniging

Vereniging

Welkom bij Voetbalvereniging "Rolder Boys"

Rolder Boys is een op-en-top amateurvereniging. De eerste doelstelling is om alle leden te laten genieten van de mooie voetbalsport.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen prestatief en recreatief voetbal. Ieder kan voetballen op zijn niveau. Rolder Boys heeft ruim 525 leden, waarvan vier seniorenelftallen en achttien jeugdteams. De jeugd vormt de basis van de vereniging. Een enthousiaste jeugdafdeling zet zich daarvoor in. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede opleiding. Rolder Boys beschikt zowel voor de senioren als de jeugd over een voortreffelijke technische staf. De resultaten bevestigen dat zij op de juiste weg zijn. Rolder Boys is in eerste instantie een vereniging voor Rolde en omstreken. Natuurlijk zijn spelers van buiten ook welkom. Als zij kiezen voor spelen bij Rolder Boys dan zijn ze van harte welkom. Rolder Boys wil een vereniging zijn waar je als speler, als vrijwilliger of als supporter bij wilt horen!

Op deze pagina's vindt u allerlei informatie over de vereniging. Informatie over het bestuur, de adviescommissies, ons Sportpark Boerbos en de rijke historie van onze club.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!