Sponsoring

Sponsoring

Rolder Boys heeft twee hoofdsponsoren voor de eerste selectie, een hoofdsponsor voor de jeugdafdeling en daarnaast een groot aantal pakketsponsoren. De huidige hoofdsponsoren zijn Dries Rolde Installatietechniek uit Rolde en Wendeling Tuinen uit Balloo. Uitvaartzorg BijZonder uit Rolde is hoofdsponsor van de jeugdafdeling. De vereniging heeft circa 120 pakketsponsoren.

Sponsormogelijkheden

Naast vaste pakketten zijn er extra mogelijkheden voor sponsoring is het mogelijk op een sponsorpakket “op maat” te maken, dus een pakket zo als de sponsor het graag ziet. Suggesties van de sponsor zijn van harte welkom. Die suggesties worden verwerkt in een sponsorplan op maat. Te denken valt aan:

  • het beschikbaar stellen van wedstrijdkleding met reclame;
  • het plaatsen van een of meerdere extra reclamebord(en) langs het hoofdveld;
  • het verbinden van de sponsornaam aan een toernooi;
  • het plaatsen van een interview en foto's (hele pagina) in het Rolder Boys magazine.


Voor de sponsor geldt dat sponsoring leuk is om te doen, een sympathiek en creatief imago geeft, de relevante doelgroepen worden bereikt, en er communicatiedoelstellingen mee bereikt kunnen worden. Voor Rolder Boys betekent sponsoring, naast het feit dat het een leuk en creatief gebeuren is, het verkrijgen van extra faciliteiten waardoor de leden een beter sportproduct geboden kan worden. De sponsorinkomsten worden ingezet voor de gehele breedte van de vereniging.

Inlichtingen en contact

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met een bestuurslid van de Businessclub of per e-mail op [email protected].

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!