Welkom - Rolder Boys

Welkom

Welkom

Noorderweer - De weersverwachting van het noorden

Pupil van de week - Lasse Heus en Job Haar

Gisteren, 7 februari 19:15  Tijdens de wedstrijd Rolder Boys 1 – Roden 1 op zondag 12 februari a.s. zijn Lasse Heus (10 jaar) en Job Haar (10 jaar) Pupil van de Week. meer »


Vrijdag 17 februari: Klaverjastoernooi

22 januari 21:30  Op vrijdag 17 februari 2023 organiseert de Supportersvereniging een klaverjastoernooi voor eenieder die onze vereniging een warm hart toedraagt. Er wordt deze avond vier boompjes gekaart en uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. Deelname kost € 5,00 per persoon, inclusief koffie/thee en hapjes. Andere consumpties zijn voor eigen rekening. Het toernooi start om 20.00 uur in de kantine op Sportpark Boerbos (kantine open om 19.15 uur). Let op: inschrijven is verplicht! Inschrijven kan via onderstaande formulier of via WhatsApp bij Adrie (tel. 06-38332659). We hopen op een mooie deelname! Supportersvereniging v.v. Rolder Boysmeer »


Pupil van de week: Liam Vink en Sven Kamps

16 januari 17:15  Tijdens de wedstrijd Rolder Boys 1 – NEO 1 op zondag 22 januari a.s. zijn Liam Vink (11 jaar) en Sven Kamps (11 jaar) Pupil van de Week. meer »


Zaalcompetities jeugd succesvol verlopen, kampioenen!

15 januari 12:00  Afgelopen zaterdag zijn de laatste zaalcompetitiewedstrijden bij de jeugd gespeeld.meer »


Slor en Korte volgend seizoen trainersduo Rolder Boys

10 januari 20:00  Rolder Boys zet volgend seizoen twee trainers voor de eerste selectie: Rick Slor en Jan Korte. Daarmee wordt de samenwerking met Rick Slor voor een vierde seizoen voortgezet en keert Jan Korte na vijf jaar weer terug bij de selectie. Vanuit het bestuur en de spelers is er veel waardering voor de manier waarop Rick Slor tot op heden zijn rol als trainer van Rolder Boys invult. Met elkaar verdergaan ligt dan ook voor de hand. In 2020 werd Rick aangesteld als assistent-trainer en een jaar later benoemd tot hoofdtrainer. Onder zijn leiding wist Rolder Boys afgelopen seizoen via de nacompetitie te promoveren naar de eerste klasse. Ook buiten het veld toont hij zich betrokken bij de vereniging. Jan Korte was van 2015 t/m 2019 al hoofdtrainer van Rolder Boys en keert komend seizoen terug op het veld. In de afgelopen jaren is hij altijd bij Rolder Boys betrokken gebleven. Jan vervulde verschillende rollen bij de jeugdopleiding en is daar momenteel verantwoordelijk voor het opstellen van het jeugdvoetbalbeleidsplan en de certificering van de jeugdopleiding door de KNVB. Ook in zijn nieuwe rol blijft hij bij de jeugdopleiding betrokken. Rick Slor en Jan Korte delen een voetbalverleden met elkaar. Beiden waren als speler actief bij BV Veendam, Jan Korte was er daarnaast twee periodes trainer van onder andere Rick Slor. Wij wensen beide heren veel succes.meer »


30e Snertwandeltocht van Rolder Boys

8 januari 22:15  Niet alleen in de Alpen was het zonnig, gelukkig ook tijdens deze wandeltochtmeer »


Aanstelling Vertrouwenscontactpersonen

7 januari 13:15  Het bieden van een veilig sportklimaat is een belangrijke randvoorwaarde voor een voetbalvereniging. Bij Rolder Boys hebben we daarom beleid om dit veilige sportklimaat te waarborgen. Zo vragen we sinds enkele jaren om een Verklaring Omtrent het Gedrag [VOG] voor onze vrijwilligers bij het jeugdvoetbal, hebben we een aannamebeleid en uiteraard gedragsregels gericht op het voorkomen van ongewenst gedrag. Via een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) monitoren we dat het thema veiligheid in alle vormen goed op orde is. Als een volgende stap in ons beleid Veilig Sportklimaat hebben we met ingang van heden twee Vertrouwenscontactpersonen aangesteld. We zijn verheugd dat Erika Ratering en Janny Dekker zich voor deze belangrijke functie beschikbaar hebben gesteld. In dit artikel lichten we de rol van de vertrouwenscontactpersonen toe en stellen Erika en Janny zich voor.meer »


Start 3e fase competitie jeugd

6 januari 17:30  De indelingen voor de 3e fase competities worden gepubliceerd op woensdag 11 januari en de wedstrijdschema’s op donderdag 12 januari. De KNVB zal de indelingen maken op basis van de uitslagen van de 2e fase. De startdatum van de competitie verschilt tussen de teams. JO8 t/m JO12 beginnen op 21 januari. JO13 t/m JO19 beginnen op 4 februari.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!