Welkom bij Voetbalvereniging "Rolder Boys"

Welkom bij Voetbalvereniging "Rolder Boys"

Noorderweer - De weersverwachting van het noorden

Pietentraining bij Rolder Boys

27 november 16:30  Ze waren er zoals beloofd!meer »


Rolder Boys - FC Lewenborg uitgesteld

26 november 12:30  In verband met een aantal coronaquarantaines aan de zijde van FC Lewenborg wordt de wedstrijd Rolder Boys 1 - FC Lewenborg 1, die voor aanstaande zondag gepland stond, uitgesteld. Er is nog geen inhaaldatum bekend.


Schoen zetten bij de JO7, JO8, JO9 & Pietentraining bij de Kabouters!

22 november 19:00  Sinterklaas heeft Rolder Boys laten weten dat de kinderen van JO7, JO8 en JO9 a.s. vrijdag 26 november weer hun (voetbal)schoen mogen zetten op Boerbos.  meer »


Rabo ClubSupport actie succesvol verlopen

17 november 22:30  Ook dit jaar heeft Rolder Boys weer meegedaan aan Rabo ClubSupport, een actie van de Rabobank ter ondersteuning van het verenigingsleven in de regio. In oktober hebben alle leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen mogen verdelen over de verenigingen in de regio, waarbij elke stem geld waard was voor de vereniging. Er kon op ruim 448 verenigingen gestemd worden en voor Rolder Boys is dit bijzonder succesvol verlopen. Van deze verenigingen zijn we namelijk op de derde plaats geëindigd en binnen de categorie sportverenigingen op de tweede plaats. Dat betekent dat we als vereniging een bedrag van EUR 2.175 in ontvangst mogen nemen, wat vernieuwing van de kleedkamers weer een stap dichterbij brengt. Hartelijk dank aan alle stemmers voor jullie steun aan de club en dank aan de Rabobank voor het organiseren van deze mooie actie!


Zeer succesvolle aardappelactie, bestellen nog steeds mogelijk

15 november 8:00  Onlangs heeft Rolder Boys een huis-aan-huisverkoop van Bildstar aardappelen georganiseerd. De actie werd voor de derde keer georganiseerd en is zeer goed verlopen. Ondanks het regenachtige weer konden we op veel vrijwilligers een beroep doen, waarvoor dank! De actie was zelfs zo succesvol dat we uitverkocht waren en helaas niet alle deuren in Rolde en omstreken hebben kunnen aandoen. Omdat we verschillende vragen hebben gekregen van mensen die ‘erop gerekend hadden’ en Rolder Boys willen steunen, hebben we nog extra aardappels ingekocht. Door het invullen van onderstaand formulier kunt u nog aardappels bestellen. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of u kunt ze zelf afhalen. De opbrengst van de actie zal ten goede komen aan de vernieuwing van de kleedkamers.meer »


Uit het magazine: Hand in hand bij Rolder Boys

13 november 20:30  Het verhaal ‘Hand in hand bij Rolder Boys’ in de laatste Rolder Boys Magazine, is door een misverstand onder de verantwoordelijkheid van De Trans geschaard waarop vanwege tijdsdruk zonder afstemming met directbetrokkenen een redactieslag is gedaan door de afdeling Communicatie. De directie van De Trans biedt hiervoor oprechte excuses aan directbetrokkenen. Hieronder vindt u de originele versie van het verhaal. Directie De Transmeer »


Aanscherping coronamaatregelen

13 november 0:00  Nadat het een tijd beter gegaan is en er licht aan het einde van de tunnel leek te zijn, gaat het momenteel niet goed met de coronasituatie in Nederland. Het aantal besmettingen neemt toe en dat leidt ertoe dat de regering extra maatregelen afgekondigd heeft. Dit raakt ook ons als voetbalvereniging. Via dit bericht willen wij jullie informeren over de nieuwe regels.meer »


Bekerduel Rolder Boys 1 uitgesteld

13 november 0:00  Op verzoek van de tegenstander is de bekerwedstrijd Rolder Boys - Steenwijker Boys van aanstaande zondag uitgesteld. De wedstrijd wordt ingehaald op dinsdag 30 november a.s. om 20.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen wordt de wedstrijd zonder publiek gespeeld.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!