Welkom - Rolder Boys

Welkom

Welkom

Noorderweer - De weersverwachting van het noorden

Fotoreportage JO23-1 - ACV O23-3

Gisteren, 6 juni 6:30  Janny Dekker was zaterdag 3 juni aanwezig bij deze wedstrijd, waarvoor weer onze hartelijke dank! meer »


Voorlopige indeling Jeugd seizoen 2023 -2024

5 juni 21:00  De afgelopen periode is er binnen onze jeugdafdeling hard gewerkt aan de totstandkoming van een voorlopige teamindeling voor het seizoen 2023/2024. meer »


Geslaagde Ouder - Kind wedstrijden onderbouw

3 juni 21:15  Gisterenavond hebben de onderbouwteams onder mooie weersomstandigheden hun wedstrijden tegen ouders en andere familieleden gespeeld. Ouders waren in grote getale naar Boerbos gekomen voor deze speciale wedstrijden. Na de wedstrijden liep iedereen met een lach van het veld af en werd er genoten van een patatje. Bijgevoegd een aantal foto's om terug te blikken op deze geslaagde activiteit. Alle vrijwilligers bedankt voor jullie bijdrage! meer »


Ouder-Kind wedstrijden extra informatie

31 mei 22:45  Aanstaande vrijdag staan de wedstrijden voor de onderbouwteams tegen de ouders op het programma. Een aantal praktische aandachtspunten:meer »


Fotoreportage NEO - Rolder Boys

29 mei 20:00  Tweede pinksterdag de laatste competitiewedstrijd uit tegen NEO en dus reizen richting Borne. En jawel, het zijn écht onze jongens in het geel-zwart...meer »


Fotoreportage Rolder Boys - Gomos, 0 - 2

21 mei 21:45  Fotoreportage van de vandaag gespeelde wedstrijd tegen Gomos.meer »


Pupil van de week: Daniёl de Kok en Rik Niemeijer

17 mei 20:30  Tijdens de wedstrijd Rolder Boys 1 – GOMOS 1 op zondag 21 mei a.s. zijn Daniёl de Kok (10 jaar) en Rik Niemeijer (10 jaar) Pupil van de Week. meer »


Wedstrijden tegen de ouders voor onderbouwteams

15 mei 14:00  Om het seizoen goed af te sluiten gaan de onderbouwteams het op vrijdagavond 2 juni opnemen tegen hun eigen ouders! In wedstrijden van 2 x 10 minuten voor de JO8 en JO9 en 2 x 15 minuten voor JO10 t/m JO12 krijgen jeugdspelers en hun ouders de mogelijkheid om hun kunsten te vertonen. Na de wedstrijd wordt afgesloten met een patatje! Dit belooft een groot spektakel te worden! Kom allen daarom op 2 juni naar sportpark Boerbos om mee te doen of de kinderen en ouders aan te moedigen!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!