Welkom bij Voetbalvereniging "Rolder Boys"

Welkom bij Voetbalvereniging "Rolder Boys"

Noorderweer - De weersverwachting van het noorden

Kaboutervoetbal najaar 2021

1 september 18:45  Vanaf 25 september starten we bij Rolder Boys weer met kaboutervoetbal. Het Kaboutervoetbal is voor alle kinderen van 3 t/m 5 jaar. Meedoen is de eerste paar trainingen geheel vrijblijvend. Iedereen is welkom en neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee.meer »


Oefenwedstrijden Gieten - Rolder Boys vervroegd naar 18.30 uur

31 augustus 14:30  De oefenwedstrijden van vanavond van het eerste en tweede elftal in en tegen Gieten zijn vervroegd naar 18.30 uur.


Update: coronamaatregelen, wedstrijdprogramma, seizoensopening en kantine

22 augustus 13:15  Nog twee weken en dan begint het voetbalseizoen officieel. Voor de senioren en de jeugd tot en met JO13 staan er vanaf 4 september a.s. bekerwedstrijden op het programma. De jeugdteams JO7 t/m JO12 beginnen dat weekend gelijk aan de competitie. Vanaf aanstaande maandag gaan voor de meeste teams de trainingen weer van start. Het trainingsschema is eerder op de website geplaatst. Meerdere teams spelen in de komende periode ook nog één of meer oefenwedstrijden. Hoewel we nooit helemaal zeker kunnen zijn, lijkt het erop dat we na twee afgebroken seizoenen vooruit kunnen kijken naar een ‘normaal’ seizoen. En daar zien we naar uit! Zo aan de start van het nieuwe seizoen willen we jullie via deze mailing informeren over een aantal onderwerpen: de huidige coronamaatregelen, het wedstrijdprogramma, de seizoensopening en een tweetal kantine-onderwerpen.meer »


Rolder Boys - LEO vervroegd naar 18.30 uur

15 augustus 17:45  Aanstaande zaterdag 21 augustus speelt het eerste elftal van Rolder Boys de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. De tegenstander is LEO uit Loon. De wedstrijd wordt gespeeld in Rolde en begint om 18.30 uur. Publiek is van harte welkom, maar houd er rekening mee dat er nog steeds coronaregels gelden.


Naobertoernooi 2021 afgelast

15 augustus 11:30  Helaas heeft de organisatie moeten besluiten het Naobertoernooi van zaterdag 28 augustus a.s. af te gelasten. Door de coronamaatregelen die ook eind augustus nog gelden is het ook dit jaar niet mogelijk om het toernooi te organiseren zoals gewenst. Het bestuur dankt in elk geval de organisatie voor de tijd en energie die zij in het toernooi gestoken hebben. Hopelijk is er op een later moment meer ruimte om deze jaarlijkse activiteit, waaraan bijna 20 heren- en damesteams uit de regio deelnemen, te organiseren op de gezellige en verbindende wijze die de afgelopen jaren gebruikelijk was.


Trainingsschema seizoen 2021-2022

14 augustus 11:45  Vanaf maandag 23 augustus a.s. starten we volgens bijgaand schema met de trainingen. Kijk goed wanneer je ingedeeld staat en op welk veld de training is ingedeeld. Over het schema is lang en goed nagedacht en we hebben geprobeerd de wensen vanuit trainers en teams zo veel mogelijk te verenigen met de beschikbaarheid van de velden voor zowel trainingen als wedstrijden (doordeweeks en in de weekenden). Het is daarom niet toegestaan om van deze indeling af te wijken door onderling te ruilen of op een ander veld te trainen zonder toestemming van het bestuur of de Commissie Park en Materiaal. Alleen zo houden we de velden zo lang mogelijk in goede staat. Dank voor de medewerking en veel trainingsplezier gewenst!meer »


Beker- en oefenprogramma eerste selectie

1 augustus 21:00  Dit weekend heeft de KNVB het bekerprogramma voor de eerste selectie gepubliceerd. Het eerste elftal is ingedeeld bij Beilen, De Weide (Hoogeveen) en EMMS (Slagharen). Het tweede elftal speelt bekerwedstrijden tegen Annen, Gieten en LEO. Voor het zover is staan er nog enkele trainingen en oefenwedstrijden op het programma. De voorbereiding begint op zondag 15 augustus a.s. met een trainingsdag. Een week later, op zaterdag 21 augustus, staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Het oefen- en bekerprogramma voor beide teams is bijgaand te vinden. Het competitieprogramma wordt eind augustus bekendgemaakt.meer »


FC Groningen verslaat SC Heerenveen in Rolde

1 augustus 20:30  Afgelopen week speelde eredivisionisten FC Groningen en SC Heerenveen een oefenwedstrijd op Sportpark Boerbos van Rolder Boys. Beide ploegen speelden de wedstrijd met een uitgebreide selectie en zodoende werd er vier keer een half uur gevoetbald. FC Groningen trok uiteindelijk aan het langste eind en wist de Friezen met 2 – 1 te verslaan. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus was er bij deze editie van de Derby van het Noorden helaas geen publiek toegestaan. Wel was er een dertigtal vrijwilligers present om de wedstrijd mogelijk te maken, onder andere door het gereedmaken van de accommodatie, het in goede banen leiden van het parkeren en het verzorgen van de catering. Een tiental spelers uit de JO14- en JO15-teams had een mooie avond en mocht als ballenjongen actief zijn. Als dank voor de organisatie ontving Rolder Boys afgelopen week een gesigneerd shirt van FC Groningen. Dat de vrijwilligers er weer voor hadden gezorgd dat de accommodatie er perfect bij lag was ook Voetbal International opgevallen. Opgetekend uit het magazine van deze week: “Je hebt sportparken, je hebt mooie sportparken en dan heb je Sportpark Boerbos. Een handvol voetbalvelden gesitueerd in een open ruimte in het bos, de kleedkamers en de kantine zijn voorzien van rieten daken. Wát een plaatje.” Daar zijn we trots op, en ook via deze weg willen we de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken! Bijgaand de samenvatting van deze wedstrijdmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!