Welkom

Welkom

Noorderweer - De weersverwachting van het noorden

Vrijwilligers Rolder Boys slagen voor AED-cursus

28 april 22:45  Hoe te handelen in een situatie waarin elke seconde telt? Die vraag stond de afgelopen twee weken centraal bij de reanimatie- en AED-cursus die in goede samenwerking tussen Rolder Boys en de EHBO-vereniging Rolde georganiseerd werd. Vrijwilligers van de club zijn zij door instructeurs van de EHBO-vereniging Rolde opgeleid in het herkennen van een hartstilstand, het reanimeren en het bedienen van een automatische externe defibrillator (AED). Vaardigheden die je nooit nodig hoopt te hebben, maar waarvan het goed is dat je ze hebt. In totaal namen er 11 vrijwilligers aan de cursus deel die allen met goed gevolg het officiële examen (theorie en praktijk) hebben afgelegd. Voorafgaand aan de cursus is er vanuit Rolder Boys een inventarisatie gedaan welke leden en vrijwilligers vanuit bijvoorbeeld hun werksituatie al bekend zijn met EHBO, BHV of het bedienen van de AED. Zo probeert de vereniging zo goed mogelijk in kaart te hebben wie er kan helpen in geval van nood. Met de nieuwe gediplomeerden erbij wordt die groep weer wat groter. Allen hartelijk gefeliciteerd! Vanuit de goed bevallen samenwerking gaan de beide verenigingen in het najaar opnieuw kijken of er behoefte is om een groep voetbalvrijwilligers op te leiden.meer »


Zeer geslaagd KNVB bekertoernooi voor G-Voetballers bij Rolder Boys

21 april 10:15  Het was zaterdag 20 april weer genieten van al die bikkels van voetballers, van de goede sfeer en top organisatie én van de zon tussen de buien door op ons Sportpark Boerbos. Janny Dekker heeft een sfeer impressie op beeld vastgelegd, hier kan nog een keer teruggekeken worden naar een geslaagd evenement. meer »


Zaterdag 20 april ruim 250 G-voetballers in actie in Rolde

19 april 8:15  Op zaterdag 20 april aanstaande is Rolder Boys opnieuw gastheer van het KNVB-bekertoernooi voor spelers met een lichamelijke of verstandelijke beperking (G-voetbal). Ook vorig jaar werd het toernooi in Rolde gehouden, maar omdat het niet lukte om een andere vereniging te vinden die het toernooi dit jaar kon organiseren heeft Rolder Boys aangeboden om het toernooi opnieuw op Sportpark Boerbos te laten plaatsvinden. Het succes van vorig jaar heeft de vrijwilligers enthousiast gemaakt en de vereniging vindt het belangrijk dat er voor de G-voetballers een mooie activiteit wordt georganiseerd. Daarom doet zij het graag opnieuw. Dit jaar doen er 24 teams aan het toernooi mee, twee meer dan vorig jaar. De ruim 250 spelers die zullen deelnemen voetballen bij Alcides, Asser Boys, Blauw Wit ’34, Bolsward, Broekster Walden, Drenthina, FC Emmen, Gorecht, Heerenveense Boys, HS ’88, HZVV, Kids United, Marum, ONR, SJS, Zuidhorn en Rolder Boys. Sommige verenigingen doen met meer dan één team mee. Het toernooi begint om 13.30 uur met een opening door wethouder Ivo Berghuis van de gemeente Aa en Hunze. Aansluitend vindt er op het hoofdveld een gezamenlijke warming-up plaats onder leiding van Daoud Rahimi van de gelijknamige sportschool in Rolde. Vanaf 13.45 uur spelen de teams hun wedstrijden, verdeeld over zes verschillende poules. De prijsuitreiking staat voor 16.00 uur op het programma, waarna de spelers allen met een medaille huiswaarts gaan. Hoofdsponsor van het toernooi is Oldenburger|Fritom, onderdeel van de Fritom Group. De internationale logistieke dienstverlener is gevestigd in Veendam en heeft nevenvestigingen in onder meer Emmen en op Schiphol Airport. “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is diep verankerd in onze organisatie”, aldus René Dale, CEO van Oldenburger|Fritom. “We willen als bedrijf iedereen in de regio, waaronder mensen met en zonder verstandelijke beperking, plezier laten beleven aan sporten. Dit toernooi biedt bovendien een mooie gelegenheid voor eenieder om nieuwe contacten op te doen.” Rolder Boys is dankbaar voor de sponsoring door Oldenburger|Fritom. Met hun bijdrage wordt het mogelijk gemaakt om voor de voetballers uit de ruim 24 deelnemende teams een onvergetelijke dag neer te zetten waarin lekker wordt gesport en het hen aan niets ontbreekt. Vorig jaar was het G-voetbaltoernooi één van de hoogtepunten van het seizoen en ook dit jaar wordt weer gehoopt op een prachtige voetbaldag en op veel supporters langs de lijn!


Fotoreportage Forward GSAVV - Rolder Boys

14 april 21:45  Gelijkspelen in Groningen voelt toch een beetje als verliezen, jammer! De zonnige dag heeft mogelijk nog wel wat goedgemaakt. Hoe dan ook de fotoreportage van het geheel, zoals inmiddels wel bekend gemaakt door Janny "Dame" Dekker is in volle glorie weer hier terug te zien. meer »


Jeugdige voetbaltalenten Rolder Boys en ACV in actie op Jeugdstadion

13 april 20:15  Janny Dekker was zaterdagmorgen aanwezig om foto's te maken van een reeks wedstrijden gepland op ons Jeugdstadion. Was zeker geen verkeerd weer om langs de lijn te staan, tijdens deze zonnige ochtend is er dan ook zo maar een bomvolle map foto's geproduceerd! meer »


Pupil van de week: Milan Boelens en Milan Suichies

12 april 20:15  Tijdens de wedstrijd Rolder Boys 1 – Musselkanaal 1 op zondag 21 april a.s. zijn Milan Boelens ( 10 jaar) en Milan Suichies (10 jaar) Pupil van de Week. Lees hier een interview met beiden. meer »


Sipma Transport Penaltybokaal 2023-2024 vierde voorronde

12 april 20:00  De eerste drie voorrondes van de Sipma Transport Penaltybokaal 2023/2024 zijn reeds geweest. Momenteel zijn er 5 spelers met 3 goals en heeft alleen Rik Franke 4 van de 5 penalty's gescoord. Er volgen nog 2 voorrondes. De eerstvolgende is op zondag 21 april, tijdens de rust van Rolder Boys 1 tegen Musselkanaal 1.meer »


Match Day zondag 7 april, Rolder Boys - Sellingen

5 april 20:00  Met na afloop feest in de kantine met DJ Dijk.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!