Welkom

Welkom

Noorderweer - De weersverwachting van het noorden

Fotoreportage van promotie naar de 1e klasse Rolder Boys 1

16 juni 22:15  Geen woorden maar daden luidt een bekend clublied, dat was zeker van toepassing op deze promotiewedstrijd tegen WKE '16 1. De laatste beslissende wedstrijd van dit seizoen, Janny Dekker was daarbij van begin tot eind aanwezig vandaag. Nagenieten van de door haar gemaakte beelden duurt wel even, dus gaat u er maar goed voor zitten. meer »


Rolder Boys promoveert naar eerste klasse

16 juni 14:45  Met een 3 - 1 overwinning op WKE ‘16 heeft Rolder Boys de finale van de nacompetitie gewonnen. Daarmee promoveren de Boys, na een afwezigheid van een jaar, weer naar de eerste klasse. Ter gelegenheid hiervan nodigen we alle supporters uit om dit te vieren. Om 15.00 uur wordt de EK-wedstrijd Nederland - Polen op groot scherm uitgezonden in de kantine. Om 17.00 uur is er een rondrit met de spelers door het dorp, waarna er om 18.30 uur een felicitatiemoment is op het sportpark. We zijn heel trots op het team en de vele aanwezige supporters en hopen u vanavond te zien om dit samen met ons te vieren!


Jeugd oefenwedstrijden Rolder Boys vs Piast Zerniki Wroclaw

14 juni 22:30  Vrijdagavond 14 juni hebben de JO13-1 en JO15-1 van Rolder Boys hun Interland (oefen) wedstrijden gespeeld tegen Poolse leeftijdsgenoten van Piast Zerniki Wroclaw. Janny Dekker heeft, zolang het daglicht het toeliet, van deze wedstrijden een aantal foto's gemaakt.meer »


Rolder Boys – WKE ’16 zondag in Hollandscheveld

12 juni 11:45  Aanstaande zondag 16 juni om 12.00 uur speelt het eerste elftal van Rolder Boys de finalewedstrijd in de nacompetitie tegen WKE ’16 uit Emmen. Rolder Boys heeft dan de mogelijkheid om (terug) naar de eerste klasse te promoveren, terwijl WKE ’16 het duel moet winnen om zich in de eerste klasse te kunnen handhaven.   De finalewedstrijd wordt gespeeld op Sportpark 't Hoge Bos te Hollandscheveld en begint om 12.00 uur. Voor deze aanvangstijd is gekozen vanwege het EK-duel van het Nederlands elftal tegen Polen, dat om 15.00 uur begint en ook in de kantine van Rolder Boys te bekijken is.   We hopen dat we net als bij eerdere wedstrijden kunnen rekenen op de steun van veel Rolder Boys supporters. Daarom organiseren we busvervoer naar Hollandscheveld. Het vertrek is om 11.00 uur vanaf de grote parkeerplaats van Sportpark Boerbos. Aanmelden is mogelijk via bijgaand formulier en kost € 5,00 per supporter. We roepen iedereen op om in zwart-witte kleding te komen en het elftal aan te moedigen.   Laten we met elkaar zorgen voor een mooie afsluiting van een goed seizoen!meer »


Fotoreportage Rolder Boys - FC Burgum

9 juni 22:00  Ook deze wedstrijd gewonnen, dus op weg naar de finale! Nog één wedstrijd te gaan, nog één keer alles uit de kast mannen! Van deze wedstrijd heeft Janny Dekker weer veel hoogtepunten op de gevoelige plaat weten vast te leggen. meer »


Terugblik jaarlijkse ouder-kind wedstrijden

9 juni 10:15  Vrijdagavond 7 juni hebben de onderbouwteams weer meegedaan aan de jaarlijkse ouder-kind wedstrijden. Naast ouders waren er onder andere ook broers, zussen en ooms die een poging waagden om te winnen van onze jeugdspelers. Uiteindelijk werden de meeste wedstrijden gewonnen door de kinderen. Na afloop kon iedereen nog heerlijk buiten op het terras genieten van een patatje en een drankje!meer »


Voorlopige indeling jeugd seizoen 2024-2025

5 juni 22:30  De afgelopen periode is er binnen onze jeugdafdeling hard gewerkt aan de totstandkoming van een voorlopige teamindeling voor het seizoen 2024-2025. Belangrijk aandachtspunt dat we ieder seizoen weer willen benadrukken is dat er niet alleen naar afzonderlijke leeftijdscategorieën gekeken kan worden, maar dat we de jeugdopleiding altijd als één geheel moeten zien. Dat betekent dat het regelmatig voorkomt dat bepaalde spelers in een hogere JO-leeftijdscategorie spelen. Ook kan het de andere kant op werken en zijn er spelers die met dispensatie in een lagere JO leeftijdscategorie zijn ingedeeld.meer »


Rolder Boys verslaat MVV Alcides met 3-1

2 juni 20:45  Zondag 2 juni wist ons eerste elftal een geweldige winst te behalen tegen Alcides. Door naar de 2e ronde van de nacompetitie! Volgende week wacht dan op sportpark Boerbos de thuiswedstrijd tegen FC Burgum uit Fryslân. Bij de wedstrijd van vandaag heeft onze Hof-fotograaf Janny (Dame) Dekker extra veel foto's gemaakt, het is tenslotte de nacompetitie. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!