Welkom

Welkom

Noorderweer - De weersverwachting van het noorden

Eind maart trainingskamp Oranje Onder 19 in Rolde

29 februari 23:00  In de week van 18 t/m 25 maart zal Oranje Onder 19 op verschillende dagen komen trainen op Sportpark Boerbos in Rolde. Ook vorig seizoen was Oranje Onder 19 al in Rolde te gast voor een trainingskamp, net als Oranje Onder 18 en de Oranjevrouwen Onder 17. Oranje Onder 19 speelt in maart het Elitetoernooi tegen België, Frankrijk en Litouwen met als inzet kwalificatie voor het EK-voetbal dat in juli in Noord-Ierland gespeeld wordt. Alleen het land met het beste resultaat plaatst zich hiervoor. De wedstrijden worden op 20, 23 en 26 maart gespeeld bij Achilles 1894 in Assen en bij Veendam 1894. De trainingen vinden op de tussenliggende dagen bij Rolder Boys plaats. Trainer van Oranje Onder 19 is Mischa Visser, die eerder dit seizoen een lezing gaf voor de sponsoren en Vrienden van Rolder Boys. Als vereniging ontvangen we Oranje graag en wensen we hun veel succes!meer »


Start kaboutervoetbal op zaterdag 9 maart a.s.

26 februari 9:15  Sinds enige jaren biedt Rolder Boys kaboutervoetbal aan voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Kaboutervoetbal betekent samen met leeftijdsgenootjes sporten, het merendeel uiteraard met de bal. Het is nog geen ‘echte’ voetbaltraining, maar het draait om het plezier van samen lekker buiten bezig zijn, het bevorderen van de motorische ontwikkeling en spelenderwijs kennis maken met het voetballen. Kaboutervoetbal wordt op de onderstaande dagen op de zaterdagmorgen op Sportpark Boerbos georganiseerd. De trainingen starten om 10.00 uur, de kinderen en hun ouders worden verzocht een kwartier van tevoren aanwezig te zijn zodat op tijd gestart kan worden. Meedoen is de eerste paar trainingen geheel vrijblijvend. Iedereen is welkom en neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee! Veel voetbalplezier gewenst!meer »


Samenvatting d’Olde Veste - Rolder Boys

25 februari 14:00  In het bekertoernooi is Rolder Boys in de achtste finales gestrand door een nederlaag tegen d’Olde Veste, koploper van de eerste klasse. Waar Rolder Boys in Steenwijk lang tegenstand wist te bieden moest het in de 70e minuut toch het hoofd buigen. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd wist de thuisploeg maar liefst vier keer te scoren. Daarmee zit het bekertoernooi er voor Rolder Boys op en kan de focus volledig op de competitie worden gelegd. Olde Veste TV maakte een samenvatting van de wedstrijd, die bijgaand te bekijken is:meer »


Bert Stuut toegetreden als lid van de Rolder Boys Businessclub

21 februari 20:00  Als vereniging zijn we trots bekend te kunnen maken dat Bert Stuut bereid is geweest om toe te treden tot onze Businessclub. https://www.rolderboys.nl/184/businessclub/ Naast zijn begeleidende taken en uitdragen van de opgedane voetbaltechnische kennis bij het zaterdag 3 team, kunnen we dus vanaf nu ook gebruik maken van alle expertise en organiserende kwaliteiten opgedaan bij zijn werkzaamheden in de detailhandel. We zien uit naar een vruchtbare samenwerking en wensen Bert dan ook heel veel succes in zijn nieuwe functie!meer »


Jeugdtrainers Rolder Boys behalen diploma KNVB

12 februari 22:00  Onlangs hebben 11 jeugdtrainers van Rolder Boys een KNVB diploma behaald. Een deel van de groep volgde de KNVB-opleiding Voetbalcoach 1 voor Junioren en een ander deel volgde Voetbalcoach 1 Pupillen. Bij de groep voor Junioren waren er zes trainers die hun diploma hebben behaald en bij de groep Pupillen waren dat er vijf. De cursussen zijn afgelopen najaar gestart en werden gegeven op Sportpark Boerbos. Naast onze eigen jeugdtrainers waren er ook trainers van andere clubs aanwezig. Er was telkens een theorie gedeelte in de kantine en vervolgens een praktijkgedeelte op het veld. Hierbij fungeerden verschillende jeugdteams van Rolder Boys als oefengroep. Als club zijn we erg blij met zo’n grote nieuwe groep gediplomeerde jeugdtrainers. Het is weer een mooie stap binnen ons jeugdvoetbalbeleidsplan dat vorig jaar is vastgesteld. Daarnaast sluit het hebben van gediplomeerde trainers goed aan op onze gecertificeerde jeugdopleiding. Via deze weg willen we alle jeugdtrainers van harte feliciteren met hun diploma! Ook willen we als club onze jeugdcommissie bedanken voor de planning en organisatie van deze cursussen. Tot slot speciale dank voor alle jeugdteams die als oefengroep hebben gefungeerd in de afgelopen periode.meer »


Fotoreportage Rolder Boys - Oldeholtpade

11 februari 21:15  Bij de thuiswedstrijd van Rolder Boys tegen Oldeholtpade was Janny Dekker natuurlijk ook aanwezig. meer »


Pupil van de week: Damian Lingbeek en Tristan Lingbeek

5 februari 22:15  Tijdens de wedstrijd Rolder Boys 1 - Oldeholtpade 1 op zondag 11 februari a.s. zijn Damian Lingbeek (10 jaar) en Tristan Lingbeek (10 jaar) Pupil van de Week. Lees hier een interview met beiden. meer »


Fotoreportage Gomos - Rolder Boys

4 februari 21:00  Het leek zo mooi, een 0-2 voorsprong maar dat werd uiteindelijk een 2-2 eindstand! Waarbij we heel blij kunnen zijn dat er nog een punt meegenomen is naar Rolde. Janny Dekker was er ook bij in Norg en heeft weer een fotoreeks beschikbaar gemaakt. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!