De Supportersvereniging

De Supportersvereniging

De Supportersvereniging van Rolder Boys bestaat sinds jaar en dag en heeft bijna 150 leden. De warmte die de club Rolder Boys uitstraalt is groot. De Supportersvereniging vervult hier een belangrijke sociale rol in.

Vol met ideeën is een enthousiaste groep vrijwilligers onder leiding van Adrie Kuik van start gegaan met het vernieuwen van de Supportersvereniging. Het doel hiervan is om een bredere groep supporters aan te spreken door een uitgebreider activiteitenaanbod. De Supportersvereniging laat zich hierin onder andere inspireren door de supportersverenigingen van Beilen, HHC en HODO.

De Supportersvereniging verzorgt de merchandising (verkoop van sjaals, paraplu’s, etc.). en organiseert de jaarlijkse Rolder Boysdag, de zaterdag voor TT. De al bestaande activiteiten – zoals de snertwandeltocht en de klaverjasavonden in de kantine – blijven als onderdeel van de supportersvereniging uiteraard bestaan. Ook verzorgt de Supportersvereniging busreizen voor supporters, zoals naar het Protos-Weering zaalvoetbaltoernooi.

Het bestuur van Rolder Boys is verheugd met de vernieuwingen binnen de Supportersvereniging. Het hebben van een bekende en bloeiende Supportersvereniging is immers één van de doelstellingen vanuit het meerjarig beleidsplan. Het bestuur heeft het vertrouwen dat de nieuwe club er uitstekend in slaagt om dit voor elkaar te krijgen en zegt haar steun toe waar nodig.

Lid worden van de supportersvereniging

Wilt u ook bijdragen aan het warme verenigingsgevoel en de club steunen? Het lidmaatschap van de supportersvereniging kost slechts € 10,00 per seizoen. Aanmelden is mogelijk via een online formulier (klik hier).

Het bestuur van de supportersvereniging

De commissie Supporterszaken van voetbalvereniging "Rolder Boys" vormt het bestuur van de supportersvereniging.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!