Teamindeling tweede seizoenshelft Jeugd Onder 13 t/m 7

Teamindeling tweede seizoenshelft Jeugd Onder 13 t/m 7

26 januari 2020 13:30


Volgende week zaterdag 1 februari start de voorjaarscompetitie op het veld. Voor de teams die op een klein veld spelen, de Jeugd Onder 12 t/m de Jeugd Onder 7, betekent dit dat de teamindeling is aangepast. Voor de oudere jeugdteams zijn er geen wijzigingen. Bijgaand maken wij de teamindeling voor de voorjaarscompetitie bekend. Er zijn geen wijzigingen in het aantal teams, in de trainers en leiders. In de loop van de week van 27 januari wordt het definitieve trainingsschema op de website geplaatst. Aankomende week wordt er nog één keer in de zaal getraind en één keer op het veld volgens het geldende schema. Wij wensen iedereen veel voetbalplezier toe in de tweede seizoenshelft!

Rolder Boys JO13-1
Daan Boelens, Just de Bos, Ruurd Huitema, Ruben Kamst, Youssef Karamou, Dave Kok, Thomas Pepping, Mark Stoffers, Keaan Struik, Jeppe van der Vaart, Bas van der Veen, Rens Wiechers.

Rolder Boys JO13-2
Erik Brink, Gijs Hingstman, Colin van der Kloo, Bram Luis, Jan Mensies, Mads Moerman, Oscar Nieuwenhuis, Niels Nijmeijer, Joep Pras, Bodil Speulman, Thijs Stoffers, Jop Tigelaar, Sascha Westebring, Henk-Jan Weuring.

Rolder Boys JO12-1
Stan Benjamins, Sem Borghoff, Sem van Dobbenburg, Roan Erends, Borre Heus, Bjorn Klinkhamer, Finn Koridon, Thijs Ottens, Yoran Tinge, Thijs Stronks,

Rolder Boys JO11-1
Mark Bonder, Julius van de Berg, Pelle Huitema, Stijn Jansen, Niek de Jong, Ruben Meijer, Tom Nijmeijer, Roan Snaak, Linde Warringa, Nik de Zwaan.

Rolder Boys JO11-2
Owen Alberts, Laura Bolding, Nick Borghoff, Wilco Brinkman, Keano Doorn, Stijn Doornbos, Camiel Franke, Pascal Radix.

Rolder Boys JO10-1
Igor van de Berg, Luca Ector, Gijs Ernens, Arvin Kunst, Silvan Lingbeek, Julian Suichies, Cas van Rossem, Domien Westebring, Boris Wientjes.

Rolder Boys JO9-1
Yannick Boelens, Silvano Frau, Sven Kamps, Maarten Smit, Job Speulman, Bas Stronks, Stefan Wekema, Noël Westebring.

Rolder Boys JO9-2
Femke Brinkman, Demi Boiten, Rick Franke, Jesse Klaasens, Martijn Schut, Bas Speelman, Liam Weersing, Suus Hendriksen.

Rolder Boys JO8-1
Ruud Brinkman, Gerben Bos, Torben Cébrian, Job Haar, Lasse Heus, Lasse Klein Sprokkelhorst, Joseline Jansma, Stein Wagter, Gerco Warringa.

Rolder Boys JO8-2
Milan Boelens, Noud Brinkman, Kian Brouwers, Jonathan Danen, Colin de Gries, Ivan Koopmans, Jesper Kunst, Dani Stadens, Milan Suichies, Fink Wisselink.

Rolder Boys JO7-1
David Kaspers, Damian Lingbeek, Tristan Lingbeek, Robin Radix, Femke Smit, Lars Smit.

Vragen naar aanleiding van de teamindeling kunnen gesteld worden door het sturen van een e-mailbericht naar jeugdcoördinator Marnick Ottens ([email protected]).
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!