De voetbalschool wordt weer hervat!

De voetbalschool wordt weer hervat!

11 februari 2020 13:15


Vanaf woensdag 12 februari begint de tweede helft van de voetbalschool. Tijdens de winterstop hebben de coördinatoren Geert, Jan, Marnick en Max overleg gevoerd waar verbeterd kon worden. Op maandagavond j.l. zaten zij samen met de trainers en leiders om dit te bespreken. Wat hier onder andere uit voort is gekomen is dat de groepen op niveau worden ingedeeld. Naar onze mening en dat heeft zich ook uitgewezen is dit leuker voor iedereen en ontwikkelen de kinderen zich ook beter.

Ook willen we graag iets meer duidelijkheid creëren in wat we precies aan het doen zijn. Het is bekend dat we aan de techniek werken op de voetbalschool en dat we zoveel mogelijk balcontacten willen hebben. Om hier een leercurve in aan te geven is er een schema opgesteld voor de tweede helft van het seizoen. In het voorjaar richten we ons op periode 1 en periode 2 en niveau 1 en niveau 2. De precieze data staan vermeld dus de trainers en ook de spelers kunnen precies zien wat ze kunnen verwachten en waar ze zich bevinden op de 'ladder'. 
Het is aan de trainers om de spelertjes de techniek bij te brengen aan de hand van dit schema. De coördinatoren zullen hierbij ondersteunen. 
Om de trainingen optimaal te benutten hebben de trainers en coördinatoren het verzoek om vroegtijdig aanwezig te zijn bij de training. Een ieder wordt dan ook 15 minuten voor de training op het sporpark verwacht zodat er stipt om 15.00 uur en 16.15 uur gestart kan worden met de trainingen. Om de training gestructureerd te laten verlopen wordt er tevens een verzoek gedaan om indien je niet kunt trainen je (vroeg tijdig, uiterlijk op de woensdag voor 13.00 uur) af te melden bij de leider van je eigen team. Op deze manier hebben de trainers en coördinatoren nog genoeg tijd om de trainingen eventueel aan te passen. Bij geen bericht van afmelding gaan wij er vanuit dat een ieder op de training aanwezig is!
Benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat? Kom gerust eens langs om het te bekijken. 
Wij wensen een ieder weer veel voetbalplezier!
Voetbal technische-jeugd commissie. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!