JO11 naar FC Emmen

JO11 naar FC Emmen

27 februari 2020 21:30


Drents Verbond Shoot Out bokaal

Ieder jaar organiseert FC Emmen de Drents Verbond Shoot Out Bokaal voor de JO11.
Afgelopen zaterdag 22 februari was het de beurt aan Rolder Boys om uit te komen tegen vv Drenthina.

Vooraf was er een voorronde gehouden om de beste vijf spelers van onze JO11 te selecteren. Deze spelers mochten in de rust van FC Emmen – Willen II een shoot-out nemen op een jeugdkeeper van FC Emmen. Omdat er in deze ronde twee teams waren in plaats van drie, had iedere speler twee beurten in plaats van één. Het team met de meeste goals zou zich plaatsen voor de volgende ronde.
We moesten al vroeg aanwezig zijn want voor de wedstrijd kregen de jongens instructies om het middencirkel doek te dragen. De mochten ze namelijk dragen bij de spelersopkomst.
Vlak voor rust moesten we ons melden voor een korte spelregeluitleg voor de shoot-outs.
Het was een spannende strijd. Na vijf beurten van ieder team stond het 2-2. Uiteindelijk was het vv Drenthina die aan het langste eind trok. Zij wonnen namelijk met 4-3. Hierdoor is Drenthina geplaatst voor de volgende ronde, en is Rolder Boys helaas uitgeschakeld.
Na de shoot-outs konden we plaats nemen op de tribune, om nog te genieten van een prachtige wedstijd, die winnend werd afgesloten door FC Emmen met 4-2. Het was een geweldige avond waarvan onze jeugdspelers enorm hebben genoten.










Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!