Maatregelen coronavirus op Sportpark Boerbos

Maatregelen coronavirus op Sportpark Boerbos

23 augustus 2020 0:00


De trainingen zijn inmiddels weer begonnen en voor de meeste teams staan er vanaf volgend weekend bekerwedstrijden op het programma. Dat betekent dat er voor het eerst sinds half maart, toen het coronavirus in Nederland werd vastgesteld, officiƫle wedstrijden kunnen worden gespeeld. Gezien het coronavirus nog steeds huishoudt hebben we meerdere maatregelen moeten treffen om veilig voetballen en voetbal kijken mogelijk te maken. Morgenmiddag, zondag 23 augustus om 14.00 uur, speelt het eerste elftal een oefenwedstrijd thuis tegen VKW uit Westerbork. Deze wedstrijd willen we gebruiken om ervaring op te doen met de genomen maatregelen voordat er vanaf volgende week meerdere wedstrijden tegelijk gespeeld worden. Graag vragen we jullie aandacht en medewerking voor het volgende

  • De basisregels van de overheid gelden vanzelfsprekend ook op ons sportpark. Hieronder valt in elk geval dat u (1) thuisblijft als u of één van uw huisgenoten klachten heeft zoals hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden en/of benauwdheidsklachten; (2) 1,5 meter afstand van anderen houdt; en (3) vaak uw handen wast en hoest en niest in uw elleboog.

  • Op het sportpark worden maximaal 250 toeschouwers toegelaten.

  • Op het sportpark zijn op meerdere plaatsen looproutes van kracht, zijn er afzettingen geplaatst en geldt voor enkele delen van het terrein eenrichtingsverkeer. Houd u altijd aan deze routes, voor uw veiligheid maar ook die van anderen.

  • Zowel de koffiecorner als de kantine zijn geopend.

  • In de kantine en op het terras kunnen een beperkt aantal mensen terecht. Zitten is verplicht (ook op het terras) en het is niet toegestaan om tafels en stoelen te verplaatsen. Deze zijn namelijk opgesteld rekening houdend met de 1,5 meter afstand. Bij het betreden en verlaten van de kantine en/of het terras vragen wij u uw handen te ontsmetten en moet de aangegeven looprichting worden gevolgd.

  • Als u gebruikt wilt maken van de kantine of het terras geldt er een gezondheidscheck. Indien u klachten heeft zoals omschreven bij de basisregels kunnen wij u helaas niet ontvangen, wensen we u beterschap en hopen we dat we u een andere keer in goede gezondheid weer mogen treffen. Indien u gezond bent kunt u plaatsnemen aan een tafel en worden uw contactgegevens gevraagd. Als bezoeker geeft u toestemming voor het delen van uw contactgegevens met de GGD op hun verzoek voor bron- en contactonderzoek. De verstrekte gegevens worden na 14 dagen vernietigd en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

  • Bestellen aan de bar kan in één van de daarvoor aangewezen vakken. De vakken waarborgen handhaving van de 1,5 meter afstand en daarom mag er maximaal 1 persoon in een vak staan.

  • Los van het aantal zitplekken geldt voor enkele ruimten een beperking op het aantal personen dat hier tegelijk aanwezig mag zijn. Dit betekent in het bijzonder dat een deel van de toiletten buiten gebruik is gesteld.

  • Houd u aan de huisregels zoals deze op het terrein zijn aangeplakt en volg altijd de instructies van onze vrijwilligers op.

Ook Rolder Boys levert haar bijdrage aan het onder controle krijgen van corona. Dit kunnen we alleen samen. Daarom alvast vriendelijk dank voor uw begrip en medewerking.

We wensen u een fijn en gezond voetbalseizoen toe!

N.B. Deze informatie is tevens per e-mail verzonden aan alle leden, ouders van jeugdleden, sponsoren en supporters op het ons bekende e-mailadres.

Update: aandachtspunten bij het gebruik van kleedkamers/douches en het vervoer naar uitwedstrijden zijn hier te vinden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!