UITGESTELD: Algemene Ledenvergadering op maandag 21 september a.s.

UITGESTELD: Algemene Ledenvergadering op maandag 21 september a.s.

8 september 2020 19:00


Het bestuur van de Voetbalvereniging “Rolder Boys” nodigt graag alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die dit jaar gehouden wordt op maandag 21 september 2020, aanvang 20.00 uur bij Grand Café Hofsteenge, Hoofdstraat 23 te Rolde. De agenda voor deze vergadering is als volgt

Update: deze vergadering is uitgesteld

In verband met ontwikkelingen rondom het coronavirus zal deze vergadering niet op maandag 21 september gehouden worden. De datum van een nieuwe algemene vergadering zal ten minste veertien dagen van tevoren worden gecommuniceerd. Zie bijgaand bericht voor meer informatie.

Agenda

1. Opening
2. Ingekomen stukken en mededelingen
3. Vaststellen notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 25 november 2019
4. Vaststellen jaarverslag seizoen 2019-2020

5. Financiën:
a. Financieel jaarverslag seizoen 2019-2020
b. Vaststelling van de begroting en de contributie seizoen 2020-2021
c. Verslag van de kascommissie en verkiezing leden van de kascommissie

6. Verenigingszaken:
a. Coronabeleid
b. Evaluatie Meerjarenbeleidsplan 2015-2020
c. Vaststelling Meerjarenbeleidsplan 2020-2025
d. Stand van zaken veiligheidsbeleid en implementatie Risico-Inventarisatie en Evaluatie [RI&E]
e. Afscheid bestuurs- en commissieleden
f. Jubilarissen en onderscheidingen

7. Verkiezing bestuursleden:
a. Aftredend met ingang van 1 juli 2020: Jan Henk Hommes (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken). Het bestuur stelt voor Gerben Smit te benoemen tot bestuurslid Jeugdzaken. De positie van bestuurslid Seniorenzaken is vacant, het bestuur voorziet in vervanging totdat in definitieve opvolging is voorzien.
b. Aftredend en herkiesbaar: Hessel Altenburg (secretaris).Het bestuur stelt voor Hessel Altenburg te herbenoemen als secretaris.
c. Aftredend en herkiesbaar: Johan Emmens (bestuurslid Kantinezaken).Het bestuur stelt voor Johan Emmens te herbenoemen als bestuurslid.
d. Aftredend en herkiesbaar: Jannes Dekker (bestuurslid Sponsorzaken).Het bestuur stelt voor Jannes Dekker te herbenoemen als bestuurslid.

(Tegen)kandidaten kunnen – ondersteund door ten minste drie leden – voor aanvang van de vergadering bij het bestuur worden aangemeld (Artikel 12, lid 2a van de statuten).

8. Rondvraag

9. Sluiting

Het jaarverslag en de notulen van de vorige Algemene Ledenvergadering worden vooraf op de website gepubliceerd. Het financieel jaarverslag wordt op de Algemene Ledenvergadering gepresenteerd en ligt aldaar ter inzage.

Zonder tegenbericht rekenen wij op uw komst!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!