Kenny Koning vervroegd naar Valthermond, Rick Slor per direct hoofdtrainer

Kenny Koning vervroegd naar Valthermond, Rick Slor per direct hoofdtrainer

27 april 2021 10:15


Onlangs is het bestuur van Rolder Boys benaderd door Valthermond met de vraag of het mogelijk is dat Kenny Koning op korte termijn kan beginnen als hoofdtrainer van Valthermond. De reden hiervoor is dat de huidige trainer van Valthermond, Albert Koops, eerder stopt.

Met assistent-trainer Rick Slor heeft Rolder Boys de opvolger van Kenny als hoofdtrainer al in huis. Afgelopen week hebben we daarom met Kenny en Rick besproken of het mogelijk is dat Rick al eerder dan per 1 juli a.s. de werkzaamheden van Kenny als hoofdtrainer van Rolder Boys overneemt. Rick is hiertoe bereid. Daarom zijn we met Valthermond overeengekomen dat Kenny daar per 1 mei a.s. kan beginnen als hoofdtrainer. Rick Slor neemt per die datum het hoofdtrainerschap van Rolder Boys over.

Aanstaande donderdag zal daarom de laatste training van Rolder Boys onder leiding van Kenny Koning zijn. We bedanken Kenny voor zijn inzet en gedrevenheid in de afgelopen twee seizoenen en wensen hem veel succes toe in zijn verdere trainersloopbaan, te beginnen met Valthermond.

Op een later moment zal van Kenny afscheid worden genomen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!