Johan Huls nieuwe trainer Onder 23-team

Johan Huls nieuwe trainer Onder 23-team

9 mei 2021 14:30


Het bestuur van Rolder Boys heeft met ingang van volgend seizoen Johan Huls uit Erica aangesteld als trainer van het Onder 23-team. Huls komt over van Beilen, waar hij nu trainer is van het tweede elftal en volgt Bert Stuut op, die volgend seizoen assistent-trainer wordt van de nieuwe hoofdtrainer Rick Slor. We heten Johan Huls van harte welkom en wensen hem veel succes toe bij Rolder Boys. Bijgaand stelt hij zich voor aan de leden, supporters en sponsoren

Johan-Huls.jpgEven voorstellen: Johan Huls

Mijn naam is Johan Huls, woonachtig op Erica. Ik ben 51 jaar en heb als trainer ruime ervaring opgebouwd. Mijn drijfveer is met name het werken met jonge, gedreven jongens die een stap willen en kunnen maken richting het eerste of tweede elftal. Ik heb bij mijn vorige club Beilen heel veel plezier beleefd aan de inzet van de spelers. Ik ben een gedreven en fanatieke man die, waar dat mogelijk is, alles perfectionistisch uitgevoerd wil zien. Ik ben het type trainer dat vindt dat er naast het prestatievoetbal ook zeker ruimte moet zijn voor plezier.

Mijn reden om bij Rolder Boys te solliciteren is dat het ook een echte dorpsclub is waar iedereen welkom is. Ik heb er zin in om van het Onder 23-team een gemotiveerd, leergierig en plezierig elftal te maken.

Dan rest mij nog één ding en dat is hopen dat we de corona onder de knie krijgen, zodat we snel weer met zijn allen kunnen voetballen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!