Felicitaties voor (meer dan) 65-jarig lidmaatschap!

Felicitaties voor (meer dan) 65-jarig lidmaatschap!

30 mei 2022 19:30


Afgelopen zondag heeft Rolder Boys voorafgaand aan de spectaculaire wedstrijd tegen Gruno (14 – 0) een viertal leden in het zonnetje gezet vanwege hun langjarige lidmaatschap van de vereniging.

Tot voor kort kende Rolder Boys alleen onderscheidingen voor het 25- en 50-jarig lidmaatschap, maar met een ouder wordend ledenbestand en steeds meer leden die de club nog langer trouw blijven ontstond er de behoefte aan een nieuwe onderscheiding. Op de Algemene Ledenvergadering vorige maand werd daarom ook een onderscheiding ter gelegenheid van het 65-jarig lidmaatschap ingesteld. Vijf leden kwamen daar op dat moment voor in aanmerking. Lambertus Emmens (65 jaar lid) ontving de onderscheiding in de vorm van een beeldje diezelfde vergadering, afgelopen zondag werd deze uitgereikt aan Jan Deenen (71 jaar lid), Bote Boelens en Feije Takens (beide 69 jaar lid). De vijfde jubilaris, Tonny Pots, die eveneens 69 jaar lid was overleed helaas voorafgaand aan de uitreiking. Zijn onderscheiding is aan zijn familie aangeboden.

Met het instellen van een nieuwe onderscheiding voor leden die 65 jaar lid zijn wil Rolder Boys haar waardering uitspreken richting de leden die al zo lang zo betrokken zijn, ook na hun eigen voetbalcarrière. Uiteraard werd daarop zondag nog teruggeblikt en deelden de heren mooie verhalen van weleer. De uitreiking van de onderscheidingen was daarmee het eerste hoogtepunt van de middag. Een tweede hoogtepunt volgde een kleine twee uur later, toen Rolder Boys met een klinkende 14 – 0 overwinning op Gruno van het veld stapte en daarmee een clubrecord vestigde. Dat biedt veel perspectief voor het vervolg van het seizoen, want Rolder Boys is nog volop in de race om promotie naar de eerste klasse van het zondagvoetbal.



Op de foto van links naar rechts: Jan Deenen, Bote Boelens, voorzitter Jasper Ottens, Feije Takens en Lambertus Emmens
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!