Voorlopige teamindeling zaterdag senioren seizoen 2022-2023

Voorlopige teamindeling zaterdag senioren seizoen 2022-2023

7 juni 2022 23:00


Met ingang van seizoen 2022-2023 heeft Rolder Boys twee zaterdagteams bij de senioren. Op basis van de spelers van het huidige zaterdagteam, het huidige derde elftal en doorstroom vanuit de jeugd zijn er twee nieuwe teams samengesteld. Daarvan zal één team volgend jaar uitkomen in de onder-23 competitie en één team in de reserve vijfde klasse van het zaterdagvoetbal. In de afgelopen tijd heeft de Seniorencommissie met de betrokkenen de wensen voor volgend seizoen geïnventariseerd die geleid heeft tot bijgaande (voorlopige) teamindeling

Rolder Boys Onder 23

Lars Arends, Joost Bijsterveld, Roy Boer, Erik Braamskamp, Bent Brandsma, Thomas Dieden, Patrick Ernens, Sander Fokkema, Jesse Hingstman, Rik Holtrop, Martijn Keur, Marc Mekkes, Leon Prins, Lennart Remmerswaal, Leandro Roeters, Jeffrey Takens, Tom Wolfkamp.

Rolder Boys zaterdag 2

Marc Boerma, Thomas Brouwer, Jelmer Dekker, Bram Dubbelboer, Lenno Ek, Joran Flap, Alwin Gils, Sander Gils, Twan Hadders, Nathan Haneveld, Ingmar Jaarsma, Lars Luinge, Daan van der Meulen, Frank Ratering, Jelle Riemersma, Danny Sipma, Ruben Smit, Sven Takens, Christiaan van Unen, Raoul van Zuijlekom.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!