Steun het eerste elftal in de strijd om promotie!

Steun het eerste elftal in de strijd om promotie!

18 juni 2022 15:30


Morgen is het zover: de finalewedstrijd in de nacompetitie om promotie naar de eerste klasse van het zondagvoetbal. Om 14.00 uur wordt op Sportpark Noordwest in Beilen afgetrapt voor de wedstrijd Valthermond – Rolder Boys. De winnaar van deze wedstrijd speelt volgend jaar in de eerste klasse.

We kunnen trots zijn op de grote belangstelling van onze supporters voor deze wedstrijd. Er gaan drie supportersbussen richting Beilen, die inmiddels volgeboekt zijn. De bussen vertrekken om 13.00 uur vanaf Grand Café Hofsteenge en keren daar na de wedstrijd ook weer terug.

Er wordt veel publiek verwacht, zowel supporters van beide ploegen als neutrale toeschouwers. Waarschijnlijk gaan er ook nog veel mensen met eigen vervoer richting de wedstrijd. Het adres van het sportpark is Eursingerweg 14, 9411 BB te Beilen. Parkeren kan in de omgeving van het sportpark of bij de sporthal aan de overkant van de weg.

De entree voor deze wedstrijd bedraagt € 4,- per persoon. De reguliere Rolder Boys seizoenkaarten gelden niet voor deze nacompetitiewedstrijd. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De entree bij voorkeur gepast te voldoen aan het loket in Beilen.

Voor de herkenbaarheid en als support voor ons elftal zou het mooi zijn als zo veel mogelijk supporters zwart-witte kleding dragen.

Laten we de kans om na vier jaar afwezigheid weer terug te keren in de eerste klasse grijpen en er met z’n allen een mooie voetbaldag van maken!

Ook gastvereniging Beilen en tegenstander Valthermond zien uit naar de wedstrijd. Als leestip: op de website van v.v. Beilen staat een mooie voorbeschouwing op de wedstrijd.

We hopen u en jou morgen in Beilen te zien!

Met vriendelijke groet,
mede namens de Eerste Selectie en de Supportersvereniging,

Bestuur v.v. Rolder Boys

Leestip!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!