Zelfs vanuit het buitenland sponsor voor Rolder Boys!

Zelfs vanuit het buitenland sponsor voor Rolder Boys!

3 juli 2022 12:00


Zelfs vanuit het buitenland is er interesse voor de sponsoring van Rolder Boys, alhoewel deze connectie iets dichterbij blijkt te liggen dan de titel doet vermoeden.

Ondanks de grotere afstand tussen Rolde en zijn huidige woonplaats in Noord Zweden, blijft Jaap Bolwijn nog steeds een stevige connectie met zijn geboortegrond én Rolder Boys (lid sinds 1975) houden!

Vandaag presenteren wij u onze nieuwe buitenlandse sponsor, Bolwijn HSE Consultancy, Jaap zelf schrijft hieronder zijn introductie.

Bolwijn HSE Consultancy, Luleå Zweden:

Intro Jaap Bolwijn:

De  Roots van Jaap liggen in Rolde waar hij tot 2016 met veel plezier heeft gewoond.

Jaap is sinds 1975 lid van Rolder Boys en heeft naast zijn sportieve bijdrage veel tijd doorgebracht op Boerbos als Vrijwilliger in divers rollen. Opgegroeid in een gezin waar het verenigings leven centraal stond was de stap naar Rolder Boys vanaf zijn 8e verjaardag een feit.
Broer Paul was een verdienstelijk Keeper bij de Boys en in een aantal seizoenen speelden ze zelfs samen.

De positie van Jaap was voorstopper waarbij inzet en het duel in de eerste, tweede & derde helft niet werd geschuwd….
Hoogtepunt was de periode 1986 -1990 met het Eerste Zaterdag Elftal waarin een zeer gemengd gezelschap gedurende 90 minuten probeerde om het beste er van te maken…. Aangemoedigd door een idem zo gemengd publiek waren de mannen tot midden in het dorp te horen…
In 2016 is hij verhuisd naar Noord Zweden maar hij volgt de ontwikkelingen bij de Boys nog op de voet. Naast een 2 tal stoelen op de tribune is een sponsor bijdrage daarvan een mooie vervolgstap

Bolwijn HSE Consultancy:

Staat voor ondersteuning m.b.t Gezondheid, Veiligheid & Arbeidsmilieu tijdens complexe onderhouds stops in de Zware Industrie  en grootschalige internationale bouw projecten. 
1-2.JPG 
Nadat er vele jaren zijn doorgebracht binnen de Brandweer en bij Oefencentra was het in 2008 tijd om (weer) het ondernemerschap op te zoeken. Eerst als instructeur voor Brandweer & Bedrijfshulpverlening en na een uitgebreide studie Veiligheidskunde, werd de brug gebouwd naar het bedrijfsleven…

Tijdens de voorbereiding, uitvoering en oplevering van een project is er veel aandacht voor planning, budget en kwaliteit. Daarnaast worden alle risico’s in kaart gebracht welke het project kunnen beïnvloeden.

Met name een brand of een ernstig bedrijfsongeval kunnen letterlijk fatale gevolgen hebben voor het project. Om deze risico’s te beheersen biedt Bolwijn HSE Consultancy ondersteuning.

Dit vindt in nauwe samenwerking plaats tussen de opdrachtgever (Bygherren) en de uitvoerende aannemers, leveranciers, lokale overheden, vakbonden en andere belang hebbenden.

3.jpg

Waarin onderscheidt Bolwijn Consultancy zich van de collega’s in de markt?

Mede doordat Jaap afspraken en taken zelf uitvoerd zijn de communicatielijnen kort, kan er snel geschakeld worden en is toezicht geborgd. De basis wordt gelegd door een Veiligheids- en Gezondheidsplan. Hierbij is de Arbeidsomstandigheden Wet leidend.

Dit plan wordt besproken met alle betrokken partijen waarbij de talenkennis van Jaap goed van pas komt.

Het bouwen aan transparantie, vertrouwen, samenwerking en de juiste focus voor onveilige situaties & handelingen zijn fundamenten die moeten worden gelegd. Dit wordt bereikt middels coaching, een positieve benadering van veiligheid op het werk en een best practice houding omdat het nou eenmaal niet altijd kan zoals het moet…. Hierbij wordt sterk ingespeeld op de achtergrond en cultuur van de doelgroep.

Houdt het simpel maar wel Veilig!

                     Simpel.JPG

Indien het project wat tegenwind ervaart hebben veel partijen de neiging om hun eigen agenda te volgen waarbij met name de onder aannemers veel werkdruk ervaren. Ook de Veiligheid kan hieronder lijden…

Op dat moment gebruiken we net als in de Sport het Time Out moment.

Met een pro Active benadering fungeert Jaap dan als olie in de machine.

Eigenlijk is het net als een potje voetbal:

(Bijna) alle spelers kennen het spelletje maar verliezen door hun passie en de belangen wel eens de spelregels uit het oog. De scheidsrechter is daarbij onontbeerlijk. De kennis, ervaring en het inlevingsgevoel van deze persoon bepalen sterk het verder verloop van het spel.
Bij de betere voetbalpotten herinnert niemand zich de scheidsrechter…

Wonen en werken in Lapland:

Luleå is net als Rolde een prachtige locatie om te wonen waarbij ijshockey de positie van voetbal inneemt.

Het leven is goed… daar heb je zelf veel invloed op.

Hartelijke groeten uit Luleå.            

            Einde.JPG

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!