Johannes de Vries benoemd tot Lid van Verdienste

Johannes de Vries benoemd tot Lid van Verdienste

22 december 2022 13:15


Afgelopen maandag heeft de Algemene Ledenvergadering van Rolder Boys, op de voordracht van het bestuur, Johannes de Vries benoemd tot Lid van Verdienste.

Johannes is inmiddels 64 jaar lid van Rolder Boys en ongeveer 45 jaar actief als vrijwilliger van de vereniging. Dat is hij nog steeds, als lid van de Commissie Park en Materiaal. In elk geval elke maandagmorgen is hij op het sportpark te vinden, waar hij zich dan ontfermt over de kleedkamers en andere voorkomende werkzaamheden.

In het verleden is hij bij verschillende verbouwingen van het sportpark betrokken geweest. Zijn achtergrond in de metaalbewerking komt daarbij zeer van pas. Daarnaast heeft hij deze ook ingezet met het maken van ophangconstructies voor de reclameborden, zitbanken in de kleedkamers en de ballencontainers. Zaken die misschien minder zichtbaar zijn, maar waar de vereniging veel profijt van heeft.

Met het lidmaatschap van verdienste spreekt Rolder Boys haar waardering uit voor 45 jaar vrijwilligerschap. Het luide applaus op de vergadering bevestigde dat de voordracht en benoeming dik verdiend zijn.

Gefeliciteerd Johannes! We hopen dat je nog lang voor Rolder Boys actief blijft!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!