Slor en Korte volgend seizoen trainersduo Rolder Boys

Slor en Korte volgend seizoen trainersduo Rolder Boys

10 januari 2023 20:00


Rolder Boys zet volgend seizoen twee trainers voor de eerste selectie: Rick Slor en Jan Korte. Daarmee wordt de samenwerking met Rick Slor voor een vierde seizoen voortgezet en keert Jan Korte na vijf jaar weer terug bij de selectie.

Vanuit het bestuur en de spelers is er veel waardering voor de manier waarop Rick Slor tot op heden zijn rol als trainer van Rolder Boys invult. Met elkaar verdergaan ligt dan ook voor de hand. In 2020 werd Rick aangesteld als assistent-trainer en een jaar later benoemd tot hoofdtrainer. Onder zijn leiding wist Rolder Boys afgelopen seizoen via de nacompetitie te promoveren naar de eerste klasse. Ook buiten het veld toont hij zich betrokken bij de vereniging.

Jan Korte was van 2015 t/m 2019 al hoofdtrainer van Rolder Boys en keert komend seizoen terug op het veld. In de afgelopen jaren is hij altijd bij Rolder Boys betrokken gebleven. Jan vervulde verschillende rollen bij de jeugdopleiding en is daar momenteel verantwoordelijk voor het opstellen van het jeugdvoetbalbeleidsplan en de certificering van de jeugdopleiding door de KNVB. Ook in zijn nieuwe rol blijft hij bij de jeugdopleiding betrokken.

Rick Slor en Jan Korte delen een voetbalverleden met elkaar. Beiden waren als speler actief bij BV Veendam, Jan Korte was er daarnaast twee periodes trainer van onder andere Rick Slor.

Wij wensen beide heren veel succes.

Rick Slor Jan Korte
Rick Slor Jan Korte
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!