Invulling technische staf 2023-2024 rond

Invulling technische staf 2023-2024 rond

2 april 2023 21:00


Met genoegen kunnen we melden dat de invulling van de technische staf van de eerste selectie voor volgend seizoen rond is. Eerder werd al bekendgemaakt dat het hoofdtrainerschap volgend seizoen wordt ingevuld door Rick Slor en Jan Korte.

De andere stafleden gaan volgend jaar door in hun huidige rol. Franky Klunder gaat door als assistent-trainer en blijft ook trainer/coach van het tweede elftal. Harm Hovenkamp gaat door als keepertrainer en ook verzorger Wout Geerlings is er volgend seizoen bij. De begeleiding van het eerste elftal blijft in handen van Colin Beugels en Arno Zuidberg, Piet Kroon blijft deze rol bij het tweede elftal vervullen. Harry Ottens gaat door als teammanager van de selectie.

We zijn blij dat we volgend seizoen op hen allen weer een beroep kunnen doen. Daarmee leggen we weer een stabiele basis onder de selectie.

Bij de assistent-scheidsrechters hebben we één mutatie. Johan Doornbosch stopt aan het einde van het seizoen als assistent-scheidsrechter bij het eerste elftal. We willen hem bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Lennart Gruppen en Daan Knol (assistent-scheidsrechter tweede elftal) blijven volgend seizoen wel beschikbaar. We zijn er blij mee dat zij ook volgend seizoen betrokken blijven.

We wensen alle heren verder veel succes in het restant van het seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!