Focus op selectie voor Franky Klunder

Focus op selectie voor Franky Klunder

21 april 2023 20:30


Franky Klunder stopt na dit seizoen als jeugdtrainer bij Rolder Boys en gaat de focus leggen op zijn taken bij de selectie van Rolder Boys, waaronder het trainerschap van het tweede elftal. Momenteel vormt hij samen met Marnick Ottens het trainersduo bij de JO19-1. Al sinds 2016 heeft Franky veel werkzaamheden verricht bij de club. Zo was hij actief als trainer, assistent-scheidsrechter, teammanager en leider bij zowel de jeugd als de senioren. Daarnaast had hij een belangrijke rol bij de organisatie van buitenlandse voetbaltoernooien.

Franky heeft aangegeven nog steeds met veel plezier actief te zijn binnen de jeugdafdeling van Rolder Boys maar dat de combinatie met de taken bij de selectie af en toe lastig te combineren is. Door deze stap ontstaat er iets meer tijd en ruimte. Franky wil dan ook zeker nog in een andere rol betrokken blijven bij de jeugdafdeling van Rolder Boys. Gesprekken hierover zijn momenteel gaande om te kijken op welke manier hier invulling aan gegeven kan worden. Waarschijnlijk zal dit gericht zijn op het overdragen van zijn kennis richting jonge jeugdtrainers binnen Rolder Boys.

Vanuit Rolder Boys willen wij Franky bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid als jeugdtrainer. We zijn uiteraard blij dat Franky actief en betrokken blijft binnen onze vereniging.

Franky Klunder
Franky Klunder blijft actief bij Rolder Boys, maar gaat zich focussen op het seniorenvoetbal
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!