Zaterdag 29 juli FC Groningen - FC Emmen in Rolde

Zaterdag 29 juli FC Groningen - FC Emmen in Rolde

7 juli 2023 20:30


Net als in de afgelopen jaren spelen FC Groningen en FC Emmen in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen een oefenwedstrijd tegen elkaar in Rolde. Deze keer staat de wedstrijd op zaterdag 29 juli op het programma. Op Sportpark Boerbos wordt om 15.00 uur afgetrapt. Wij zijn er blij mee en trots op dat de beide clubs opnieuw Rolde hebben uitgekozen om deze oefenwedstrijd te spelen. Vanuit Rolder Boys staat er weer een grote groep enthousiaste vrijwilligers klaar om de wedstrijd tot een succes te maken.

Het is het mogelijk om via de website van FC Groningen kaarten voor deze wedstrijd te bestellen. Net als vorig jaar bedraagt de entree € 10 per persoon, betaalt jeugd van 5 t/m 12 jaar € 5 en hebben kinderen t/m 4 jaar gratis toegang. Voor deze website geldt alleen een online kaartverkoop. Er worden geen kassa's bij het sportpark geplaatst. Meer informatie is bijgaand te vinden

Online voorverkoop

  • Het bestellen van kaarten is mogelijk via deze link (zie Uitwedstrijden).
  • Om te kunnen bestellen is het noodzakelijk om in te loggen met een FC Groningen account. Indien u deze nog niet heeft kunt u deze tijdens het bestellen aanmaken. Informatie daarover is op deze pagina te vinden.
  • Heeft u hulp nodig? Vraag dan iemand uit uw omgeving.

Kaartverkoop aan de kassa

De kaarten die niet in de voorverkoop worden verkocht, worden op de wedstrijddag aan de kassa aan het sportpark verkocht, zo lang de voorraad strekt.

Update 28 juli 2023: Er is zaterdag geen kassaverkoop aan het sportpark. Kaarten voor de wedstrijd kunnen alleen nog online worden gekocht volgens bovenstaande instructie, zo lang de voorraad strekt.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!