Rolder Boys JO19-1 wint overtuigend en viert overwinning bij Rolders Patathoes

26 november 2023 12:15

In de 1e klasse heeft de JO19-1 de koppositie verder verstevigd. Op het kunstgrasveld werd met maar liefst 7-0 gewonnen van LEO 19-1. Grote man bij de Roldenaren was David Nieuwenhuis, de sterke spits maakte vier goals.

Vanaf het begin was de thuisploeg de bovenliggende partij. Rolder Boys drukte LEO ver terug op eigen helft. De wedstrijd werd opengebroken door een scherp aangesneden corner van Rens Wiechers, pal op het hoofd van captain Sander Stel. Kort daarna kon Leon Holtrop binnenschuiven na goed voorbereidend werk van Dirk Jan Prummel. Nieuwenhuis tekende vlak voor rust voor zijn eerste goal en de derde van Rolder Boys.

Na rust denderden de mannen van trainer Max de Vries door. Vooral David Nieuwenhuis had het op de heupen. Binnen 11 minuten schiet hij driemaal raak en maakt er hoogstpersoonlijk 6-0 van. Het slotakkoord was voor Rick Bouma. Na een mooie solo schiet hij beheerst binnen: 7-0.

Rolder Boys doet hiermee, met nog drie wedstrijden te gaan, goede zaken voor een plaats in de hoofdklasse na de winterstop. Een eerste plaats geeft hier recht op.
Dit resultaat moest gevierd worden en met het hele team zijn ze gaan eten bij sponsor Rolders Patathoes