Start penaltybokaal D pupillen seizoen 2014-2015

23 september 2014 20:00

Uitnodiging spelers 1ste ronde penaltybokaal seizoen 2014-2015 voor
D pupillen

Penaltybokaal 2014-2015

Ook dit jaar willen we weer gaan starten met de penalty bokaal voor D-pupillen. Tijdens de eerst komende thuiswedstrijden van ons eerste elftal op zondag, worden er in de rust penalty’s genomen op de reserve doelman van Rolder Boys. Voor degene die er niet bekend mee is. Alle D pupillen strijden gedurende het seizoen onderling wie de meeste penalty's benut. Aan het eind van het seizoen wordt de finale gespeeld met de spelers die de meeste doelpunten heeft gemaakt.

Elke thuiswedstrijd worden er 6 of 7 spelers uitgenodigd om deel te nemen aan deze competitie.

De volgende spelers worden uitgenodigd voor de penalty Bokaal tijdens de wedstrijd:

Rolder Boys 1 – SC Joure 1 op 28 september as.

• Daan Elting
  • Sander Fokkema
  • Lenno Ek
  • Lennard Beijering
  • Rick Arends
  • Gerwin Berkepies

Iemand van de jeugdcommissie zal jullie 5 minuten voor het rust signaal (14:40 uur) opvangen achter het doel, kantinekant.

Denk eraan dat je voetbalschoen en sportieve kleding draagt!